Secda Berraaak 600₺ feln olmuştur kesin bizim iş yeri indirimi var ama bakalım testlerde geçerlimi bilmiyorum gidince göreceğiz çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için
tubaaayazgiii Secda kız muayene bile 630 tl olmuş ya o ne kasar oldu acaba ben pek hatırlamıyorum şuan 36 haftalık olduk doğuma gğn sayıyoruz her hafta gidiyorum birde
Secda tubaaayazgiii rabbim bı avazda kurtarsın ben ilk dogumumda iki haftada bir gidiyirdum iyiydide bakalım bu sefer nasıl çağırırlar birde şey sormak istiyorum doğum paketi erkenden alınabiliyor mu siz nasıl yaptınız acaba
tubaaayazgiii Secda geçen hafta gittiğimizde doğum ücretini sordum ağustos sonuna kadar 11.900 dediler umarım değişmez sadece suit ve yarı suit odalar için 3 hafta kadar önceden planlamak gerekiyormuş ona da günlük 3 bin ve 1500 olarak fiyat verdiler
Secda tubaaayazgiii benim doğum Ocak ayında haftaya gicince bı sorayım bakayım baştan paket alımı yaptiriyorlrmi tarlarsa paket ayım hemn zamdan etkilenmelim
Secda tubaaayazgiii yok daha önceden paket vermiyorlar ikili tarama testi de 567₺ mis dün yaptırdım onuda
Secda tubaaayazgiii aynn dokrorumun rahatlığı olmasa belki gitmem ama çok memnundum ilk gebeligimde Allah razı olsun