imeaeb dolunayes ay bana bakmış mıydın atsam bakar mısın 😘😘 cinsiyeti biliyorum gibi ama kesin değil bizim de 😄
iremdemirr @dolunayes bende çok merak ediyorum bana kalsa bugün gidicem de azıcık daha büyüsün teyzesi😂
bastet iremdemirr erkeğe benziyor ama ben kan yenilenmesine göre bakıyorum senin ve eşinin doğum tarihlerini ve son adet tarihini söylersen bakayım canım
imeaeb dolunayes Bakmadık canım muhtemelenn yoksa hatırlardım Benim doğum tarihim 16.06.95 eşim 06.08.94 son adetin ilk günü 22 şubat öğrendiğim betam 767.5 💗
dolunayes imeaeb tum oranlar erkek resim kiz gibi kese erkek :) Baska resim var mi Ogrenemediniz mi hala kiz mi diyor kiz gozukuyo bebek
imeaeb dolunayes Kendi doktorum kız diyor arada bir doktor erkek tahmininde bulunmuştu ama kendi doktoruma inandım ben tabi yani son olarak detaylıyı bekliyorum her şey erkeği gösteriyordu cidden 🙊
mybaby4 canparelerim_ çok teşekkür ederim. Tabii ki kuzum doktorlar bile yanılabilirken buradaki arkadaşların yapılması çok normal🥰
mybaby4 dolunayes benim oğluşum gibi herkeso susturacak gör bak😍😍♥️ benimki de bu sefer zor açtı bacağını valla🥲