dolunayes mybaby4 teyzesi bildi Bazen inan teori hesapliyorum Ama resim başka oluyo inatla resmi savunuyorum :) Pasam benim be :)
mybaby4 dolunayes seni seviyoruzzz teyzsesiii🥲♥️ teşekkür ederizz. Kankamizi da bekliyoruz inşallah 😍🤲
dolunayes mybaby4 ay kuzum girmedim ya dunden beri bildirimde dolmus :) Cok sevindim hissine gore oldu valla
dolunayes mybaby4 oda erkek de babasi gibi utangac :) En cok da kiz olursa ben sok ben iptal hahaha :) Herkes ayni sen gibi kız Allah kiz :) Olsa erkek de valla millet morarsa :)
dolunayes iremdemirr doktor oyle bi cekmis ki her resimde baska bebek Birinde kiz birinde erkek Yine hislerimi konusturup ;) Keseyi de dahil ederek erkek dicem Ama inan kiz gibi duran resmi bile var hahahha
Aaa122 dolunayes rakamlarla erkek dedin görüntüsüne erkek dedin canım atayım istersen tekrar görüntüsünü
mybaby4 dolunayes benim oğluşum gibi herkeso susturacak gör bak😍😍♥️ benimki de bu sefer zor açtı bacağını valla🥲
iremdemirr @dolunayes erkek hissi daha baskın diyorsun yani😂 Eşimin gönlünden geçende erkek benim için farketmiyor ilk hamileliğim🥰
dolunayes iremdemirr oranlar erkek zaten bebem kese erkek Bi resimde tek kiz gibi Baska resimlerde erkek Erkek agir basiyo
canparelerim_ mybaby4 sağlıkla doğsun canım hayırlı evlat olsun🙏🧿❤️ yanılma olabilir. Kesinleşmesine sevindim. Güzellikle sağlıkla kavuşun inşallah🤲🌸
mybaby4 canparelerim_ çok teşekkür ederim. Tabii ki kuzum doktorlar bile yanılabilirken buradaki arkadaşların yapılması çok normal🥰