Curii61 Seyma5461 rica ederim ben hem fakülteye hem numuneye gidiyorum ktü’de tüm hocalar iyi numunede ise Recep erin diye doç Dr bar mhrs üzerinden randevu alınabiliyor gayet iyi bi hoca düşünebilirsin sağlıklı ve hayırlı gebelik geçiririz inşallah 🙏
Curii61 Seyma5461 takipli olduğun için doğumda ödenmiyor diye söylemişti çalışan sadece oda parası gibi ödemeler çıkıyor hastane çıkışında
Seyma5461 Curii61 çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin vaktinizi aldım rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip etsin 😊
Curii61 Seyma5461 helal olsun ne demek sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum Allah razı olsun hayırlısı ile inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız iyi akşamlar
peksimetya 263426 aa evet yakın baya kızımın anaokuluna gidiyorduk ordan her gün.muhtatlığın ordaki parkı diyorsanız eğer 😊 hangi hastaneye gidiyosunuz
263426 peksimetya evet muhtarlığın ordaki parkı diyrum sanırım gttiginz okulda dörtyol 😊 ben şuan İstanbul’da değilim eskisehirdeyim oyuzdn burda gidiyrum şuan ama belde de Nurhan hanım var çok tatlıdır
peksimetya 263426 renklerin anaokuluna gitti 2 yıl kızım. Şimdi mithatpaşaya gidecek 😊 bende şimdi ankarafayım annemlerdeyim döncem bu hafta. Belde de kan testi yaptırmıştım. Rami hastanesine de muayeneye gittim ilk olarak bakalım nasıl drvam edecek 😊
263426 peksimetya hmm evet biliyorum rami hastanesindeki doktorları hiç bilmiyrum oyuzdn bişey diyemiycem😊
Yaso47 Zynp2116 canım doğum yaptın mı yoksa hamıle misin bursada önerecegın kadın doğum doktoru var mı
Zynp2116 Yaso47 Canım ben 8 ay oldu doğum yapalı bursada esentepe hastanesinde doğum yaptım neşe kaplan karakaş doktorum çokk memnunum kesinlikle öneririm