e_li_f momness merhaba ben çorludayım. çorlu Tekirdağ merkeze göre biraz daha gelişmiş bir yer. Tekirdağ daha sakin ama yaşanılabilir güzel
Haticealan Ozoooo aynen canım Türkcan bey daha iyi muayeneler ona giderim doğuma Mehmet beye demiştim ama hayırlısı gene gönlüm Türkcan beyde ona alıstık ☺️ diğer iki doğumumu o yaptı sadece ona gittim ben
Seyma5461 Curii61 tekrardan merhaba fakülte hastanesi yarı özel oldu gibi şeyler duymuştum baya bi zaman önce siz muayene için filan ucret ödüyor musunuz ödüyorsanız ne kadar ödüyorsunuz
Curii61 Seyma5461 öğretim üyelerine muayene için ücret alınıyor 300tl ama yapılan tüm testler taramalar ücretsiz ve hocalar gayet ilgili bakiye hoca var medikalpark hastanesinden geldi öneririm
Seyma5461 Curii61 ben daha hangi hastane hangi doktor karar veremedimdi açıkçası bilmiyorumda Trabzon’daki doktorları hastaneleri etrafımda sorup bilgi alabileceğim hiç kimsede yok çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😊
Curii61 Seyma5461 rica ederim ben hem fakülteye hem numuneye gidiyorum ktü’de tüm hocalar iyi numunede ise Recep erin diye doç Dr bar mhrs üzerinden randevu alınabiliyor gayet iyi bi hoca düşünebilirsin sağlıklı ve hayırlı gebelik geçiririz inşallah 🙏