Ozoooo 2_evlatyolda Nilüfer miydi doktorunuz ben Türkcan gidiyordum gayet iyi doktor ama fiyat baya pahalı geldi devlette Ahmet İlker bey doğurttu muhteşem geçti
2_evlatyolda Ozoooo aynen Nilüfer Di de türkcana gitcem haftaya ben devlete gitmem inova ile devam ederim inşallah güzel geçer herkes türkcan beyi önerdi bi kerede kötü diyen olmadı
Ozoooo Seydusss 15 bin sanırım ya devlette oldum Ahmet İlker bey aşırı güzel geçti ilki benim özelde olmuştu ondan bile güzel geçti çok temiz ilgililer
Selda-Bekmezcii Ozoooo merkezde Atatürk Lisesi’nin oradayım 🥰 aslen kayseriliyim siz nerede oturuyorsunuz
Cayvarmiya Mervesrsy ben doğurdum bebeğim 4 aylık 🥰. Ama Emsey takipliydim eski çalıştığım yer de orası
Seyma5461 Curii61 ben suan ailemin yanındayım Sakarya’da bayramda yeni öğrendik yarın 7 haftalık olucaz Trabzon’a gelince artık bakıcam hangi doktora gideceğime sen hangi doktora gidiyorsun
Curii61 Seyma5461 ktü fakülteye gidiyorum yakın oturduğum için güzel bi bayram sürprizi olmuş 😊inşallah hayırlısı ve sağlıcakla kucaklarımıza alırız yavrucaklarımızı
Seyma5461 Curii61 Evet çok güzel bi bayram süprizi oldu miniğim 🌸 amin sağlıkla vakitlerinde gelsinler dünyaya
Seyma5461 Curii61 tekrardan merhaba fakülte hastanesi yarı özel oldu gibi şeyler duymuştum baya bi zaman önce siz muayene için filan ucret ödüyor musunuz ödüyorsanız ne kadar ödüyorsunuz