ikiminiskoala CnsLpsNc yaa çok incesiniz olsun 🥰 reflü yataklarıyla bikaç ay yanyana idare etsek diye düşünüyorum da hamileliğim de yatarak geçtiği için gidip hiçbir şey bakamıyorum o sebeple sordum. Ama anladığım kadarıyla baya geniş çok teşekkürler🥰
KzeynepCT battaniyemkareli ikizlerim için elele park beşik aldım kurdukta daha kullanamadık tabi çoğu kişi memnundu birde fiyatı uygundu
battaniyemkareli KzeynepCT demekki şuan çoğunluk elele marka veya prego alıyor🌸🌸 inşallah hepimiz memnun kalırız💓
CnsLpsNc @ikiminiskoala başardım 😂 yataktaki oyuncak bebek normal aralıkta doğan bir yenidoğan ölçülerinde. Ona göre kıyaslama yapabilirsiniz
ikiminiskoala CnsLpsNc 🤣🤣 yaaa harikasınız çok çok teşekkür ederim tahminimden baya iyi genişliği bebek koymanız aşırı iyi olmuş çok sağ olun 😍😍
Gencanne2 battaniyemkareli biz eleleden ana kucağı almıştık ama memnun kalmadım. Başka üründe denemedim bilmiyorum o yüzden
Tsrhlya battaniyemkareli Biz elele aldık gelince kurduk çok hoşumuza gitti tavsiye ederim kaliteli duruyor
Sinifcianne34 Elele bonte stokta yok diye madre modeli aldım. Oldukça beğendim. Prego panamayı çok beğenmiştim ama ekonomik olanı tercih etmiş oldum
battaniyemkareli Sinifcianne34 bende eleleyi tercih ettim. sebebi yorumlarının iyi olmasıydı, pregoda güzel aslında 🥴🥴 inşallah bebişte sağlıkla doğar ve sever yatağını🧿
Papatyaa-38 battaniyemkareli Pnr_KMRC1 kızlar sallarken ses çıkarıyor mu bir de kumaş kalitesi nasıl keten mi parasutumsu kumaştan mi
Minik_mucizelerim_20_24 Pnr_KMRC1 Merhaba memnunmusunuz hala beşikten.Bende alacağım fakat kararsız kaldım prego ve elele baby
Pnr_KMRC1 Minik_mucizelerim_20_24 Merhaba bebeğim 10 aylık oldugu doğdugundan beri elele baby park peşikte yatırıyorum gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım💐 şiddetle tavsiye ediyorum🫶