Gayekaragoz battaniyemkareli bende elele madreyi bekliyorum günlerdir bakıp almadım sonra tükendi. Müşteri hizmetlerine yazdım ay sonuna doğru stoklar güncellenecek dedi ama umarım aynı fiyattan güncellenir
battaniyemkareli Gayekaragoz bende bugun aradım banada aynısını söylediler. şans eseri sayfayı yenilerken 1 adet stoğa düştü, aldım hemen. 💓 insallah sorunsuz gelir, sizde öyle yapabilirsiniz
Zehross03 battaniyemkareli evet 2 hafta önce falan sitesinde 2 günlük 2400 oldu aldım hemen uyku setiyle birlikte 2800 e geldi
Zynppp_0999 battaniyemkareli elele park yatak aldık daha kullanmaya başlamadık ama biz çok beğendik gayet güzel.
CnsLpsNc ikiminiskoala yani fotoğraf çektim sizin için ama nasıl yükleniyor bilemiyorum. Çok rahat sığarlar ancak ne kadar sağlıklı olur ona bir şey diyemem
ikiminiskoala CnsLpsNc yaa çok incesiniz olsun 🥰 reflü yataklarıyla bikaç ay yanyana idare etsek diye düşünüyorum da hamileliğim de yatarak geçtiği için gidip hiçbir şey bakamıyorum o sebeple sordum. Ama anladığım kadarıyla baya geniş çok teşekkürler🥰