3prensannesiii 3oglum var 4cu hamileyim erkek dediler keşke bana da bi sürpriz olsa bi kızım olsa o kadar çok isterim ki o duyguyu da tatmak.
Yenianne222 3prensannesiii inşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏🏼😇 olmazsa inşallah gelinleriniz kızınız gibi olur ilerde :)
Yenianne222 Nur_50 bugün de yine öyle baktı tek bacak arası olarak hatta baya zorladı karnımı salladı kız dedi haftaya geldiğinde yine bi bakarız dedi :) ama fotoğrafta bildiğin erkek gibi duruyor şaşırdım kız deyince 😂
QBuse1123 Yenianne222 benim de öyle olmuştu önce erkek dedj bir hafta sonra kesin kız dedi şuan 31 haftaligim kız
Yenianne222 QBuse1123 maşallah Allah bağışlasın ay valla kesinleşsin de alışverişe başlayalım bide net değilsen niye kesin erkek diyorsun değil mi biraz yanılma payı bıraksaydı keşke :)
Nur_50 Yenianne222 canım 1 saat önce doktora çikolata ye iyi oluyor ben öyle yaptım bacak arası açık rahat gördük 2 kez🤣
Nur_50 Yenianne222 🤣🤣işte ya gülerek doktor yüzde 51 dedi hemşireye çok mu dedim diye güldü 2 kez baktı erkek dedi
Yenianne222 Nur_50 işte baktı da tek açıdan baktı canım arkadan yada alttan bakmadı aslında iyi de bi doktor ve kesin erkek dedi eliyle pipi gösterdi bugün kız deyince nöy dedim 😂😂
Yenianne222 Nur_50 haftaya yine çağırdı yiyerek gideyim bari 😂😂 benim kontrol hep 9da oluyor o yüzden az az hareket ediyor :) bide bana diyor ki pozisyonu çok güzel herşeyi gösterdi 😂😂