Yenianne222 İkili taramada doktorum cinsiyete erkek dedi hatta pipi gösterdi şimdi 16 hastalıkken gittim bacak arası boş kız dedi sizce değişir mi başıma böyle bişey gelen var mı arkadaşlar :)
Nur_50 Yenianne222 arka kısım baktı mı ordan kontrol etti benimki arka ve arasına 2 kez baktı benimki çok hareketliydi rahattı açıktı net gördük 🤣12+5
Agg0207 Yenianne222 ben kızımda yasamistm bunu 13. Haftada erkek dedi meğer kordon girmiş bacak arasina 😂17. Hafta gibi kız olduğunu anladık bidahada değişmez canım haftası büyüdükçe değişme olmaz erken haftalarda yanılma oluyor
runkli0606 Yenianne222 ben kız diye doğuma girip kucağımda erkekle çıkmış insanım hiç şaşırmam değişime 🤣🤣
Yenianne222 Nur_50 oh maşallaaahh valla bizimkine de çok güzel pozisyonda duruyor aferin herşeyini gösterdi demişti finalde sürpriz yaptı :)
Nur_50 Agg0207 arka kısımdan kontrol etmedi galiba 😃bacak arasına benimki 2 kez baktı arkadan kontrol etti aradan net belliydi arkadan bile😃12+5
nurarslan01 Yenianne222 benim başıma geldi 12.haftada ikili tarama da erkek dendi sonra 16da kız detaylı da kız şuan kız olarak yolumuza devam ediyoruz 🙏🏻💗
nurarslan01 Yenianne222 ayyy aynısını yaşadım yaa görsel eklemeyi başaramadım ama bizede gösterdi böyle meğersem kordonmuş
Yenianne222 runkli0606 doğduğunda pembiş pembiş giydirseydiniz yaramazı :) sağlıkla büyüsün inşallah 😇
Nur3955 Yenianne222 bu kadar büyük gözükmez yani kordon olduğu belli aslında minik bişi olur onunda şekli belli zaten Dr karistirmis bence
Gozanca Yenianne222 klitorisi büyük olduğu zaman erkekle karistiriliyor ayni haftalarda ayni durumu yasadim erkek kiyafetleri aldim 16 da kiz dedindi ayrintilida kiz dendi kizim Var :)