Nursena2023 Gm1709 Sürekli derken mesela kaç dakika veya saatte bir tahminen 🤭 Benim rahmim geride olduğundan o alttan kontroller çok canımı yakıyor. Doğumdan bile zor gelen kısmı o kontroller oldu
Elifce123 Gm1709 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın öncelikle 😊 Bnde etlik şehir hastanesine gidiyorum Doğumdan sonra servise geçincede refakatci kalmaya devam ediyor mu yanınızda
Mrveem Gm1709 canım Merabalar hangi doktora oldun acaba bizim tayin orta çıktı ve hiç bilmiyorum Ankara nasıl doktor hastene memnun kaldın mu hangi doktor güzel 🥰
runkli0606 Mrveem dopum anında doktor seçilmiyor kim denk gelirse muayenede benim önerebileceğim 5 doktor var ömer osman eroğlu Kürşat sayan Murat polat Hüseyin levent keskin Berna seyhan
Elifce123 Mrveem canım ben hangi doktora randevu bulursam ona gidiyorum Randevuyuda 182yi arayarak yada mhrs den alıyorum.
Mrveem Elifce123 teşekkür ederim canım Ankara bilmiyorum yeni taşınacağız o yüzden merak endişe içerisindeyim ilk doğumum olacak🥰
Elifce123 Mrveem sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım :) Benimde 2. Doğumum olucak inşallah 37 haftaya giriyorum yarın
Elifce123 Mrveem söylediğim gibi isim olarak bilmiyorum canım hangisi denk gelirse ona gidiyorum ben bazen bayan diye alıyorım erkek doktor oluyor o yüzden hangisine randevu bulursam ona gidiyorum
Deletedmom0071 Epidural (normal) olayı hakkında bilginiz var mı? Sırf o yüzden özele gitmek üzereyim ama devletten yanayım 😔
uzaydanbirisi Gm1709 merhaba , bebeğin kıyafetlerini kim giydirdi ? Odaya gelince refakatçi mi giydiriyor ?