Momrk Gm1709 Hayırlı olsun Sağlıcakla büyütün inşallah 🌸 Kaç gün kaldınız hastanede ve odanız tek kişilik miydi? Eşiniz istediğinizde yanınıza gelebildi mi
Mrveem Gm1709 canım Merabalar hangi doktora oldun acaba bizim tayin orta çıktı ve hiç bilmiyorum Ankara nasıl doktor hastene memnun kaldın mu hangi doktor güzel 🥰
Gm1709 Canım cumartesi günü kasılmalarım başladı pazar günü sabah kanamam oldu kadın doğum acile gittim hiç açıklığım yoktu ama sancım çoktu o yüzden yatış verdiler. Pazar sabah 8.30 da yatışım oldu pazartesi 9 da doğumum oldu. Doğumuma nöbetçi doktorlar ve asistanlar girdi. Aşırı ilgililerdi. Sancı ve doğum için ayrı oda verdiler annem doğum başlangıcına kadar yanımda kaldı doğum anımda çıkardılar. Doğumdan sonra da servise geçiş yaptım. İlk doğumum normal oldu biraz sancılı geçti ama çok şükür suanda iyiyiz. Bebeklere de anneye de inanılmaz ilgi var. Doktorlar ve hemşireler sürekli hem anneye hem bebeğe sürekli ilgililer. Bugün sabah 6 dan beri defalarca çocukları kontrole geldiler. Genel olarak böyle başka sorun varsa sorabilirsin canım
Gokcemom2023 Gm1709 odalar nasıl acaba tek kişilik mi refakatci kalmasına izin veriyorlar mı babaları alıyorlar mı bebeği ilk kime gosterdiler bide annenizin kalmasını istediğinizi siz mi söylediniz
Nursena2023 Gm1709 Öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah. Benim Allah nasip ederse 3. Doğumum olacak beni en çok tedirgin eden kısmı alttan kontrol etmeleri sürekli mi gelip bakıyorlar açılmaya ?
runkli0606 Gm1709 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım dikiş atıldımı ağrı sancı lavaboya girme durumu nasıl gidiyor
Elifce123 Gm1709 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın öncelikle 😊 Bnde etlik şehir hastanesine gidiyorum Doğumdan sonra servise geçincede refakatci kalmaya devam ediyor mu yanınızda
Gm1709 Momrk eşinizle kalacağınızı bildirirseniz tek kişilik odalara veriyorlar. Sancı odaları zaten tek kişilik ama doğumdan sonra servise çıkınca genelde odalar çift kişilik. Eşi yanında kalan kadınlar da vardı. Hiç de sorun etmediler kimseye
Gm1709 Momrk çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bugün 3. Günüm ama doğum yapalı 1 gün oldu sancımdan kaynaklı toplamda 3 gün kaldım sancı odası ve doğum aynı odada oluyor o yüzden o odalar tek kişilik ama doğumdan sonra çıktığımız servis 2 kişilik odalar genelde. Eğer yanınızda eşinizin kalacağını söylerseniz sorun etmiyorlar ve tek odaya veriyorlar.
Gm1709 Gokcemom2023 sancı çektiğiniz odada doğumunuz oluyor o yüzden o odalar tek kişilik ama doğumdan sonra servise çıkıyorsunuz o odalar da geneli iki kişilik. Yalnız eşinizin kalması sıkıntı olmuyor. Benim eşim asker yanımda yoktu o yüzden annem kaldı. Eğer baba yanınızda kalmazsa da refakatçi saati dışında bebeği görmesi için kısa süreli gelebiliyor. Bebeği ilk bana gösterdiler
Gm1709 Nursena2023 evet sürekli alttan açılma için geliyorlar ben hiç açılmam olmadan yattım açılmamı servis doktorları elle muayene ile yaptılar ama bellli bir süre sonra acıtmıyor
Nursena2023 Gm1709 Sürekli derken mesela kaç dakika veya saatte bir tahminen 🤭 Benim rahmim geride olduğundan o alttan kontroller çok canımı yakıyor. Doğumdan bile zor gelen kısmı o kontroller oldu
Nurscl06 Gm1709 canım doğumdan sonra seninle birlikte mi gösterdiler bebeği yoksa bebeği tek mi gösterdiler hem babaya hem yakınlara
Gm1709 Nurscl06 canım doğum bittiği andan itibaren bebeği kesinlikle senden ve odandan ayırmıyorlar nereye gidersen bebek seninle herkes seninle görüyor.
Gm1709 runkli0606 normal doğumum oldu vajinal dikiş attılar biraz acı veriyor ama dayanılmaz değil çok şükür. Her odada tuvalet var ve sürekli temizlik yapılıyor tuvaletten hiç sıkıntı yok