2prenses_masal-oyku imrn_smsk 15+4 tahmini doğum 14&15 ocak inşallah kız gibi dendi kesin bişey yok yarın öğrenmeye gidicez 🤭🤲🏻
Enu1004 0634 ayy hayırlı olsun🤩 bizimki kız olacak inşallah💜🌸 evet kesinlikle kesin sonuç verdiği için insanın içi çook rahatlıyor. Ben alışveriş yaparken kafam rahat
0634 Enu1004 bana 3 doktor erkek demişti ama eşim ben hep kız hissediyoruz bende merakla bekliyorum inşallah benimde bir kızım olur sağlıklı 🤲🏻 bu arada Allah analı babanlı büyütsün bebeğinizi 🌸
0634 Enu1004 size daha önceden cinsiyet için bişey demişlermiydi bana 13 haftalıkken erkek demişlerdi
Enu1004 0634 yok bizim doktor çok ketum net olmadan asla bişey söylemez. Belirsiz demişti kan testinde göreceğiz dedi🥹
Gebes66 imrn_smsk benim uygulamaya göre nasipse 8 ocak cinsiyetini öğrenemedik hala bugün 16+2 yiz ikinci çocuğum ilk kadar heycanlı birde cinsiyeti öğrensek tabi güzel olacaktı ☺🥰
0634 Enu1004 benim gittiğim doktorda öyleydi başka doktora gittim özelde 3 kez erkek dediler 🙈 kız olsun bizde çok istiyoruz inşallah hayırlı haberler alırız sağlıkla