• Doğum
  • Sezeryan sonrası normal doğum

Bacımlar sezeryan sonrası normal doğum yapan oldumu aramızda acaba ikinci bebişe hamileyim ilk çocuğum sezeryan bunu normal istiyorum inşallah olursa tabi hadi buluşalım bi destek olun bana

Hvvnr_drgn benimnde 3. gebeligim ilk ikisi üst usteydi diye olmadi simdi kizim 3 bucuk yasinda 22 haftalik hamileyim bi dr sormuştum ben yapmıyorum rahmin parcalanabilir demisti korktum açıkçası olsaydi cok isterim ama gözüm korktu

Benim ilk normal ikinci sezaryen. Aradan 6 yıl geçti şuan 12 haftalık hamileyim ssvd istiyorum ve kararlıyım Allah’ın izniyle. Benimarkadaşom 1,5 yıl arayla ssvd yaptı çokta memnun. Doktorlar tehlikesini anlatıyor karar size kalmış. Ssvd yaptıran destekleyen bi çok doktor var. Be hepsi sorunsuz oluyor. Zaten sorun olursa sezaryene alıyorlar. Onların işine geliyor ameliyat tabi tavsiye ermezler

Sakakusu ben ilk kizim da 9 cm açılmaya aldilar tamamen doktor hatasıyla kizimin suyu bitti falan denilip alındım içimde kaldı hem o sancıları çekip hem ameliyat olmam

içimde kaldı hep normal dogum yapmak istemistim

Bende istiyorum ama 2ci hamilelik sezeryandan 6 ay sonra oldu diye doktorum yapmaz diye düşünüyorum.

semrap ya benim gittiğim doktor özellikle öneriyor kendine yapıyor ama nasıl olacak korku var ilkinde zorunlu oldu sezeryan 26 haftalık şuan baklm neolacak

semrap ay gerçekten ya benide kalbi yavaşlıyor diye aldılar hemen sezeryana