Kbr_sn Ekyg 7 yıldır tiroid hastasiyim 11 e coktiguji da gördüm 0 a ondigine de bir tane hamilelik geçirdim ikinci hamileliğim bi sıkıntı yaşamadım kızımda hem yüksekti
Sbha_13 Ekyg benimde yuksek cikmisti suan triod ilaci kullaniyorum ilk alti ay dediginiz gibi 2 2.5 olmasi gerekiyirmus 25 mg kullaniyirdum gecen gittim 50 mg ye cikarttilar
symag Ekyg aynıyız ilaç kullanıyorum. Önce çok üzülmüştüm . Düştü ilaç kullandıkça her ay kan veriyorum. Tam dusmesede yinede iyi dedi dr
runkli0606 Ekyg 35 haftadayım 4 ün altına düşüremedik şükür bebiştede bende ni sıkıntı yok ama kilo alıyorum
Ekyg runkli0606 çok şükür canm inşallah sağ salim kucağına alırsın peki siz ilaç kullandınz halde mi dusmedi
Ekyg Gokcemom2023 teşekkür ederim dereotunu deneyecegm peki sizin ne jdr yavaş düştü mesela 3 ay tamamlanmadan 4un altinda miydi
Gokcemom2023 Ekyg ilk ay az düştü ikinci ay normal seviyeye yaklastı suan normal seviyelerde 25 mg ile baslamıstı 50 ile devam ettik 50 ye gecince düzeldi
Ekyg mbs44_16 ben 4.35 ken 50 ile başladım 1 ayda 3.76 düşmüş 10+1 deyim şuan inşallah ikimizinde duser
Symaaas Ekyg korkmayın siz her ay mutlaka dahiliye doktoruna gidin ilk başta yüksek olduğu için sizin o değerlerde aç karnına ve hergğn aynı saatte içmeye özen gösterin