Canimucizem Zerenismom sakın ihmsl etmeyin sağlık ocakları da yapıyormus bir konuşun isterseniz sonucu gösterirsiniz bana da sağlık ocağında ki ebe demişti bizde yapıyoruz diye devlette randevu çok zor sağlık ocağı daha rahat olur hem sizin için mutlaka yaptırin ama
Pinarlina19 Zerenismom devlet kendisi veriyor içeceği zaten , ve kesin yaptırın bende yaptırmadım 34 haftalığım zorla yaptırdılar
NisaSevgili Dilara9422 sandığınız ya da bahsedilen kadar önemli bişey değil yaptıramayan anneler var tıpkı benim gibi kusturdu somra açlık tokluk kanına bakıldı.. benim bebeğim önden gittiği için yapma gereksinimi duyuldu şükür ki hiç bişey çıkmadı
Skrblt Zerenismom bebeğin kilosunda dikkat çekici bir atış yoksa yaptırmana gerek yok. Bazı doktorlar gereksiz buluyor hatta. Ben yaptırmadım. Tetanoz da olmadım.
nino033 Zerenismom arkasimla aynı hafta hamile kaldık ben yaptırdım ama arkadaşım yaptırmadı ilk zamanlar da sorun görünmedi ama doğumuza 1 ay var ve gebelik sekeri çıkmış arkadaşımda hastanede yatıyor doğuma kadar da yatacak bebeğin kalbi durabilir mis beyninde odem olabilir mis anne ve bebek ölebilir doktor öneriyorsa doktorunuzla iletişim halinde olun ve yatırın sağlık ocakları da yapıyor cunku
balevlatlarim3535 Zerenismom normalde şeker hastası olmayabilirsiniz ama gebelik şekeriniz olabilir. İlk hamileligimde gebelik şekerim çıktı ve diyet yaptim. Çünkü gebelik şekeri bebeğe zarar veriyor ve kalıcı hastalıklar bırakabiliyor. Gerekli ve önemli bir test. Durumunuz özele el vermiyorsa devlette yaptırın ama mutlaka yaptırın. Yapılan her test bebeğiniz için unutmayın.
Gebeysek1 Zerenismom devlette şeker testi yapılıyor, yüklemede yapılıyor. Ben devlette yaptırdım. Sık sık kontrol edin randevu umarım bulursunuz. Özel çok fazla oldu, biz ikimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz bazen.