Smlaa Sibellg06 canım haber et demiştin ya gittim doktora suyu falan normal sorun yok dedi ağrın olur bebek asagiya indigi için basınç yapiyo dedi nst ye girdim bakmadı bile sonucuna beni sinir eti haftaya gel sezeryan yapalım dedi hamsireye gitsin demiş ama benim ağrım çok içime sinmedi şu an şehir Hastanesi’ne gidiyorum
Sibellg06 Smlaa Bebeğim çok geçmiş olsun ilk olarak, doktorun o sorumsuzluğu ne öyle ya? Benim bu haftaya kadar gram sancım ağrım olmadı fakat doktorum çok o konuda sorumluluğunu bilen insandır. Kaçıncı haftadaydın sezeryan dedi direk ?
Gebe_hanim Sibellg06 Bende de bugün başladı ara ara vajinada batma, baskı ve tuvalete çıkma hissi geliyor 34+3 haftalığım doktora gitmeli miyim gitmemeli miyim karar veremedim daha doktor kontrolüme 1 hafta var
Sibellg06 Gebe_hanim Yarın kontrolüm var 1 hafta bekleyemezseniz yarın ben yazarım doktoruma sorup sizi bilgilendiririm
Smlaa Sibellg06 37+1 haftaya sezeryan diyo o para almak için çok sinirlerim bozuldu açılma var mı yok mu bakmadi bile begenmedihimiz devlette çok ilgilenmiyolar su an