Rabdeer19 dolunayes 5 ve 10 haftalık tahmininiz nedir acaba🙂 Anne 06.12.1996 Baba 13.03.1995 29 nisan Son adet
dolunayes Rabdeer19 beta bilmiyosun sanirim Bu resimler bana kucuk ben 12 bakiyorum %55 erkek %45 kiz
dolunayes Paradise1_ bilgilerine bakalim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet İlk beta rakami yaz bakim
Paradise1_ dolunayes ben 11.01.1999 Eşim 11.08.1997 Son adet 27 Nisan İlk beta 81 Doktor Emin olmamakla beraber kız dedi 😃
Mersinan Kızlar bende dün kontrole gittim doktorum bacak arasında kızların 3 çizgi olur dedi yok ama pipi de yok hiçbir tahminde bulunmadı 2 hafta sonra detaylı ultrasona gel dedi sizce be bebişim. 🐣
Ozgekrks NurtenB bende merak ettim 😬 instagramda bir sayfa daha var ilk bebegımdede bilmişti şimdide bildi daha küçük haftalarında :) ama ücretli bakıyor
NurtenB Ozgekrks kızımız olucakmış canım öyle pek incelemedi ama kız dedi ücretsiz çağırdı diye 4 5 dk baktı bakmadı sayılır bende pek emin olamadım ama değişmez diye de düşünüyorum bakalım 🥰 hayırlısı neyse o olsun
Ozgekrks NurtenB net olarak kızdır diye düşünüyorum benimde 12+5 te ilk erkeğe sonra kıza benzetmişti .. 1 tane kızım var erkeğe çok heveslenmiştim ama nasip olmadı benimde
Paradise1_ NurtenB ay bende öğrendim bana da kesin değil ama bacak arası boş büyük ihtimalle kız dedi 🥹
Fatmauzun_ NurtenB instada bi hesap daha var istersen ona bak dogru dıyor mu yaslarınızı söyluyırsunuz
NurtenB Ozgekrks olsun canım rabbim onu yakıştırmış nasip etmiş hayırla büyütmek nasip olur inşallah hepimize 🥰