Nur_50 NurtenB ilk zaman bel ağrısı kasık ağrısı vardı bulantı kusman hiç yoktu sadece aşırı koku hassasiyetim vardı
NurtenB Nur_50 bende de kasık ağrısı oldu bel ağrısı halen daha var maalesef geri kalan mide bulantısı koku hassasiyeti hiç yok bakalim 🤗
tulay-01 Nur_50 cnm 2li teste gırdım cınsıyetı öğrenemedim ense kalınlıgı 0.9 mm cıktı doktır gayet ıyı dedı
Paradise1_ Nur_50 ay hende iki kere kız gördüm yarın özele gideceğim benim kese de yuvarlak bakalım 😀😀😀
Paradise1_ dilekgi123  Ay böyle miydi ben çok merak ediyorum devlette ki bir şey söylemedi ama bacak arasına baktı boştu bence 😀
Neslihan_Celik Paradise1_ bu bir kız bebek bence sağlıkla gelsin inşallah erkek bebeğin kesesi farklı oluyor kalp şeklinde fasulye şeklinde dedikleri gibi benim 2li tarama testinde 12.haftamda söyledi doktorum erkek diye yani doktorunuz senelerin kadın doğumcusu ve bilgili ise gerçekten ölçüm yaparken anlayıp uygun pozisyonda ise söylüyor şu an 14+4üm doktorum ben söylediğimin arkasındayım dedi.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Paradise1_ NurtenB aslında erken daha da 12 haftalık çünkü ama işte merak bakalım belki yarın tahmin eder
Rabdeer19 dolunayes 5 ve 10 haftalık tahmininiz nedir acaba🙂 Anne 06.12.1996 Baba 13.03.1995 29 nisan Son adet
dolunayes Paradise1_ bilgilerine bakalim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet İlk beta rakami yaz bakim
NurtenB Paradise1_ eder az çok benim kızımda doktor direk kıza benziyo dedi 3 yaşını doldurdu yani 😂 şimdi emin olamadım dedi 14 haftada görüşelim dedi bakalım ne çıkacak 😂
Guleroz Benim ilk gebeliğimde doktor 11+4 te kesin erkek demişti öylede oldu 🙂 bunda kesem yuvarlak kız hissediyorum Rabbim nasip eder inşallah 🤲 rüyamda ikizlerim olmuştu biri erkek biri kızdı erkek emiyordu kız emmek istemiyordu 😄😄😄😄