Demet78 Nasılsınız güzel anneler?durumlar nasıl herkeste aynı değil biliyorum ama paylasabilirmisiniz?
Esraaaaacun Demet78 çok şükür iyi şu anlık ama bazen o kadar hareketli ki bazen de gündüz hareketsiz gece aktif benim ki sizinde böyle oluyor mu
esraEb Demet78 berbaaatt. Bi yandan ev taşıma bi yandan valiz hazırlama bi yandan sıcaklar bi yandan sancılar 😥🤢🤮
Seval2468 Demet78 33+3 bel ağrılarım oluyor. Kusmalarim bir gidiyor bir geliyor. 2 hafta önceye kadar çok kötüydüm göğüs kafesim ve bosluklarim ağrıyordu. 2 haftadır geçti şükür o ağrılarım. Çalışıyorum ve 2 buçuk yaşında oğlum var sabah dinamik başlayıp akşamüstü bel ağrım başlıyor birde bu sıcaklar beni mafetti
3Tospikannesi Demet78 33 haftalığız kızçemle çoğu gitti azı kaldı ay başı gibi bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek küçük hanım sağlıkla gelsinler inşallah ❤ geceleri yatamıyorum sağa sola dönmek zorluyor vajina ağrısıyla uyanıyorum bazen kasılmaları oluyor
Kediannesi21 Esraaaaacun benimkiside öyle canım bazen gündüz hareketsiz ama gece full hareketli genel olarak bisi yiyip icerken kıpır kıpır
Demet78 Esraaaaacun hareketlerini anlatamiyorum bu hafta kasiliyo gibi haftaya gitcez dr ama bazen coşuyor 🤰🥰
defneveannesii_ Esraaaaacun Evet evet benim de aynı. 32+5’iz bazen gündüz hareketlerini pek hissedemiyorum hatta korkuyorum telaş oluyorum ama akşam olduğu zaman hareketlenme başlıyor minnoşumda🧿 Sıcaktan etkileniyorlar heralde bu ufaklıklar🤭🙈
Demet78 esraEb Allah kolaylık versin ev tasimayla daha zor tabiki 🤦Allah kolaylık versin sıcak benide mahvetti 🥰🤰
Esraaaaacun Kediannesi21 dimi yaa bazen işlerle meşgul oluyorum uyuyor o zamanlar hep gece aktifleşiyor bir yere toplanıyor taş gibi oluyor hareketleniyor 😀
G12s_18 35 haftalık olduk yalancı sancılar halsizlik ve sıcaklar yoruyor sizin nasıl gidiyor bide kız bebisim bazen çok hareketli 🤣
2_evlatyolda G12s_18 baskıdan ayaga kalkamıyorum doktorum normal bişey olmaz diyor bebde çıkacak die korkuyorum ne olcak bilmem
ezgermshn 34+2 yiz oğluşum bir yere toplantığında zorluyor sadece sertlik olduğunda hareketleri hiç yormuyor çok mutlu ediyor🥰 bugun valizimizi yaptim kiyafetlerini ütüledi annem ben yerleştirdim çok heyecanlıyım artık koklamak kalbime sokmak istiyorum💙
Demet78 ezgermshn tatlı heyecanlar Evet Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin hepimize 🥰🤰