minikoannesi123 Benanneoluyorum iyiyim de hayatımın şokunu yaşamıştım yani o an, 1 hafta 10 gün sonra iyice toparlıyor insan zaten 😊
MMad Benanneoluyorum parolu içer içmez üstüne bi türk kahvesi nescsfe falan için ağrı kesicinin etkisini arttırıyormuş kahve
KadersizMelek Benanneoluyorum şekersiz sek kahveler, sade Türk kahvesi iyi oluyor bak. Birde doğumdan çıktıktan sonra oturur vaziyette yatmak lazımmış sırt üstü değil ama sen genel de olmuşsun sanırım mecburen yattın sırt üstü
Esrasntr Nasıl hissettin igneden sonra bacaklarının uyuştuğunu sen hissetmedinmi çok geçmiş olsun bu arada
SiriusA Benanneoluyorum acile git anestezi doktoruyla bir görüş serum taksınlar. İçine neler kattıysa vitamin magnezyum bilmem ne yazdı bişeyler. Bana o iyi gelmişti. O baş boyun ağrısı delirtiyor insanı ya 😥
Busraakay_26 Benanneoluyorum bol bol su iç 4-5 litre kadarbir de sek kahve arkasından şekersiziyle kahvesi iç rahatlarsın ama bir iki güne birşey kalmaz
mucizemgelsin61 Canım kesinlikle migren taşı kullan mentollü aşırı rahatlatıyor benim olmazsa olmazım trendyoldan sipariş ver hemen 😉