Nur001 Fatmauzun_ canım sen devlette mi muayene oluyorsun 32 haftada böyle fotoğraf niye veriyolar ya biz yüzünü bile gördük özelde .devlette hiçbişeye benzemiyordu verdikleri fotoğraf doktor da görememişti özele gittik sonra
TubaGokhan Fatmauzun_ yani 28.haftada net söyleyemeyen bir doktor bilemedim değişik geldi hemde detaylı ultrason olmasına rağmen bilememiş. Detaylı ultrasonda kime benzediği bile gorunuyo cinsiyet nasıl görünmez hayret gerçekten başka doktora gidin derim
Fatmauzun_ Mommymommy kafam o kadar karısık kı 22 haftaya kadar erkek diyordu net bı sekılde sonra kıza benziyor dedı sonra gecenlerde gıttım erkek olabılır pipi kucuk oce gcuk dedı
Fatmauzun_ Mommymommy usg cok kotu ama doktor pipi kucuk ıce gocuk dedı erkek olabılır dedı o yuzden kafam karıstı
imren_melinarya Seydatuncer baska dr a gidin bence benim 12. Haftada belli oldu cinsiyeti dr ilgisiz gibi sanki 32. Hafta olmus dogcak nerdeyse
Fatmauzun_ imren_melinarya abla ben ozelede gıttım ıstanbuldakı butun doktora gıtmısımdır sansıma mı soylemıyor
Mrv001 Fatmauzun_ ben göremedim kız gibi sanki inşallah en kısa sürede gösterir şuan ben bile merak içinde kalacağım sen öğrenene kadar haber et bizede ama hissim kızdan yana bide cidden pipi yok orda 😊
Fatmauzun_ Mrv001 valla bana pipi var ama kucuk ıce gocuk denıldı ben 22 haftaya kadar erkek bılıyordum sonra kıza benzıyır dedı sonra yıne erkek
Mrv001 Fatmauzun_ bilemedim kuzum sağlıklı hayırlı doğsun biran önce göstersin inşallah haftanda kalmamış yazık sen şimdi doğru düzgün alışverişte yapamıyorsundur inşallah biran önce gösterir 😊😂
imren_melinarya Fatmauzun_ Allah Allah dogunca artik supriz olur dicemde insan merak ediyor iste ins soylerler 🙏