Hilalll28 Fatmauzun_ kaç haftalık. ? 10. Haftaya kadar cinsiyet belli olamaz çantamız bebekte de çıkıntı oluyor ilk zamanlar sonra 3 çizgi gibi oluyor.
Nur001 Fatmauzun_ canım sen devlette mi muayene oluyorsun 32 haftada böyle fotoğraf niye veriyolar ya biz yüzünü bile gördük özelde .devlette hiçbişeye benzemiyordu verdikleri fotoğraf doktor da görememişti özele gittik sonra
Fatmauzun_ turkuaz_ biliyor musun genelde abla valla kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama insan merak ediyor
imren_melinarya Seydatuncer baska dr a gidin bence benim 12. Haftada belli oldu cinsiyeti dr ilgisiz gibi sanki 32. Hafta olmus dogcak nerdeyse
Fatmauzun_ 1Sultanaktas ne bilim valla 32 olduk tık yok ne diye sevecegim oglum mu kızım mı skcmmrmcc
TubaGokhan Fatmauzun_ 3 çizgi dediğim kizlardaki vajina şekli eğer 3 çizgi varsa kız, dik bı çıkıntı varsa erkek ben öyle gördüm doktorlardan o yüzden öyle yorumladım :) detaylı ultrasona girmediniz mi orda belli olurdu kesin
TubaGokhan Fatmauzun_ yani 28.haftada net söyleyemeyen bir doktor bilemedim değişik geldi hemde detaylı ultrason olmasına rağmen bilememiş. Detaylı ultrasonda kime benzediği bile gorunuyo cinsiyet nasıl görünmez hayret gerçekten başka doktora gidin derim