runkli0606 Evet doğum yapan anneler iki sorum var. doğuma kadar kaç kilo aldınız ve doğumdan sonra ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz? Doğum yaklaştıkça kilo konusunuda düşünür oldum🥹🥹🙈
Betulnnmz runkli0606 58 kilo ile hamile kaldım 76-77 kg ile doğuma girdim 1 hafta oluyor doğum yapalı bugün tartıldım 64 kg düşmüşüm 8 kilo fazlam var 58 de bana çoktu 😃
huzunkovankusu runkli0606 oğlumda 82 ile hamile kaldım. 90 ile doğum yaptım. Emzirme çok güzel kilo verdiriyor ben az emzirdiğim halde. Kısa sürede 80e düşmüştüm. Ama sonra çok aldım 🥲 Şimdi ikinciye 90la hamileyim 😂
Nhlhmz11 runkli0606 ben 26-27 kilo aldim, ilk üç ayda 20 kilo verdim , şuan 4 buçuk aylık kızım , benim 5-6 kilo fazlam var , eski halime neredeyse döndüm 😇
runkli0606 Betulnnmz ay baya gitmiş maşallah ne güzel 20 kilo aldım doğumda ne kadar gidecek çok merak ediyorum 🙈🙈🙈
Birerkekbirkizannesi Betulnnmz hay maşallah 🤭😅 benim kızı leylekler getirdi heralde doğumdan önceki kilomdayım, yarın 1 haftalık olacak kızım. Ayaklarım ödemden yara oldu artık. Ağlıyorum her sabah.
runkli0606 Deletedmom_116 senin bişey kalmamış maşallah ne güzel 🧿ben artık yuvarlanarak geziyorum nasıl vereceksem 😭😭
Aleynagunal runkli0606 bende 19 haftaya girdim bugün 101 ile hamile kaldım 106 yada 107 yım normalmi acaba
Deletedmom_116 runkli0606 🤣Valla benim bı dahilim gok aşko çocuğu kontrole götürdüğünde bende tartıldım bı baktım bişi kalmamis ama benim sadece karnım vardı zaten
seyma3737 Aleynagunal ayy bendee 103 le hamile kaldım sanırım 😂 şimdi 109 oldum 16 haftalığım bu kilolar nasıl gidecek şimdiden yoruluyorum kilodan dolayı
Sm52dgn34 Aleynagunal normal tabıkı de bende 79ile hamıle kaldım suan86kıloyum 20haftadayım. Kıloyu takmayalım bı sekılde gıdıcek rabbım sağlıcakla almayı basıp etsın en onemlısı bu 🥰😉🙏🏻
Aleynagunal runkli0606 inşallah normaldir 🤲 fazla kilo almak istemiyorum zaten hamile kalmadan önce vermeye çalışıyordum
runkli0606 huzunkovankusu ben ilk doğumumda 30 kilo aldım doğumdan sonrada veremedim daha 3 yıl önce ölüm orucuyla zayıfladım şimdi hepsini geri aldım durum vahim 🤣🤣
Sevdemmm41 huzunkovankusu ay bide ben verebilsem 3 aylık oldu oğlum emziriyorum ama mama takviyeli sütüm az anca 5 kilo gitti 75 ile hamile kaldım 91 ile doğuma girdim şuan 86 hiçbişey gitmedi ama ben cok acıkıyorum biraz fazla yiyorum🥺🥺
kucukbirannr Aleynagunal inşallah verirsin sağlıkla bebeğini kucağına al kilon hızla düşer doğumdan sonra endişelenme😊
huzunkovankusu runkli0606 ahhahahah Allah yardımcımız olsun yaaa şu dünyadaki em zor şey kilo vermek yemin ederim 😂
huzunkovankusu Sevdemmm41 yine gitmiş ama az da olsa ☺️ ben de yemeyi çok seviyorum 🥹 cuma doktora gideceğim bu hafta yasak dediği halde hep hamur işi yedim beni öldürecek 😂
Bebis- Heyzilwq bebek kilosu sayılmıyormu nasıl sadece 1 kilo aldınız bende 74 ile hamile kaldım 79 kilo ile doğuma girdim 4 kilosu bebek zaten 72 kilo ile çıktım hastanede düşündüm de şimdi nasıl olur diye🙄🤔