sevdauzunbck Eceee Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
Alyel busraa05 26+4 ve sarkimda var bu aralar Özcan denizden geçmiyor günler yarr rar yar gecmiyor gunlerrr diye soyluyorum havalar sıcak ve günler geçmiyor 😅💪
sevdauzunbck Alyel Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
sevdauzunbck Asyaaammmm Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
nrkrkc sevdauzunbck enfeksiyon kaynaklı olabilir, yalancı doğum sancıları baslamıs olabilir bir acile gidip görünmenizde fayda var
sevdauzunbck Mrv001 Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
Mrv001 sevdauzunbck hızlı mı kalktın ayağa yani bu haftalardan sonra ağrı batma kasılma normal olur ama bende de sürekli oluyor
sevdauzunbck Tugce3561 Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
Tugce3561 sevdauzunbck yani bebek içerde iyice büyüdüğü için artık bu tür baskılar çok normal. Ama yine de içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza bi sorun🙏🏻
sevdauzunbck Belinay_duam Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba
Hira_tuana_3521 sevdauzunbck normal canım arada sırada banada oluyor anı haraketler yapma ayağı kalktifim zaman kasigima bıçak sapliyorlar sanki ay diyorum bian kasigimi tutuyorum kramp gibi oluyor bide kendini çok yorma ondanda oluyor
Belinay_duam sevdauzunbck korkma cnm anlık olabiliyor o haftalarda ben kaç kez ağrılar yüzünden doktorumda aldım soluğu geçiyorsa sıkıntı yok sık sık olursa takip et kendini magnezyum vermişti bana doktorum
sevdauzunbck Hira_tuana_3521 1 saattir böyle yattığım yerden kalkamıyorum hala devam ediyor acile gitsem mi bilemedim