Enes_fatma Youngmotherr kuzuu ben de 35+6’yım nasıl 8 günün kaldı senin ben sezeryan istiyorum panik olduğum İçin sende mi sezeryan
Ruyammmm Youngmotherr Ben de tam 4+2 de öğrendim yolun başında hic geçmeyecek gibiydi şuan 28 haftalık oldu oğlum 🥰 Zaman geçtikçe herşey cok daha güzel
Serendipty Yazmelegi_ Happyelf zeynozey Kızlar sizin detaylı ultrasonda rahim uzunluğu kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Fatos43 Cyln00 aynı hafta aynı gündeyiz 🥲 bende açık kahverengi bi akıntı var sizde de oldu mu bu haftalarda
KARdelen88 busraa05 13. Haftamda gittim canım erkek dedi başka bı doktora gittim 16. Haftamda kendini göstermiyor birdahaki randevuya kaldı kafam karma karışık oldu .
Masalnesli zeynozey bende seninle ayniyim 1 gün var aramızda bana da vermedi daha gün haftaya cuma.kontrol var o zaman verir herhalde 36+5 olmuş oluyorum cnku
sevdauzunbck Asyaaammmm Merhaba 29 haftalık hamileyim birden Ağrı başladı karnımda ayağa kalkınca rahmime doğru bıçak saplanır gibi birşey oluyor İlk defa oldu şuan Ne yapmalıyım ve ya Neden kaynaklı bilen var mı acaba