Mrv68 Kızlar 11 haftalık gebeyim bugun ev biraz dağınık diye ortalığı toparladım çamaşır yıkamıştım onları katladım yerleştirdim biraz yorulduğumu hissedince uzandım fakat wc gittiğimde kanamam olduğunu gördüm ne yapmam lazım sizce doktora kesin gitmeli miyim? Biraz dinlenip duruma göremi hareket edim? Bebegime bişey olurmu? 😔
Benanneyim Mrv68 buraya yazman dahi hata burda sana gitme deseler gitmeyeceksin her halde çünkü ilk buraya yazman o mantısı gösteriyor.arasana eşini doktorunu ya hu.can var karnında burası zaman kaybı
Caciinnn Mrv68 zaman kaybetmeden gitmelisin, ilk gebeliğimde düşük oldu zaman kaybetmeden gidiyorum yavaş hareket et giderkende dikkatli git
Mrv68 Benanneyim canım ilk gebeliğim hiçbir fikrim ve bilgim olmadığı için soruyorum belki kesilir bir anlıktır belki diye biraz beklim dedim o arada daha önce yaşayan birileri belki neden olabileceğini ne yapmam gerektiği hakkında fikir verir diye yazdım zaten.
Ysn Benanneyim yok cnn ne yazarsan yaz gerçekten bu insanlar çok tuhaf her gün aynı post kanamam var doktora gitmeli miyim bunu başkalarının insiyatifine birakanlari gerçekten hayretle izliyorum
Benay Mrv68 insanlar bekle dese sahiden bekleyecek misin burda millet bas bas bağırıyor kanamanız olunca ne yapmalıyım diye sormayın doktora koşun diye kaç kişi senin bu yazdığınla dalga geçecek kaç kişi öfke kusacak biliyor musun kalk hemen doktora git az bir kahverengi leke bile yeri geliyor çocuğu kaybettiriyor inşallah bebeğin iyidir Allah yardımcın olsun
Mrv68 Benay hayır canım bekleme değil sadece ne yapmam gerektiğini neden olabileceğini soruyorum, ilk kez gebelik yaşıyorum gerçekten bilgim yok onun için sizlere soruyorum kıza bilirler sorun değil kimse yavrusunu kaybetmek istemez endişeli olduğum için soruyorum zaten 😞
omerhalis Mrv68 15 dk icinde hastaneye gittimm koca ped dolmustu kanamanin gecmeso olurmuu hemen gitt hemen
Benanneyim Mrv68 hayır canım gebelikte olan hiç bir kanama normal kabul edilemez sana normal diye kabul ettiren bile olsa asla onları dinleme
Benay Mrv68 yapabileceğin hiç birşey yok direk doktora gideceksin bu kadar benim de ilk gebeliğim burda birçok kişinin ilk gebeliği internete yazsan o bile doktora git der aradın mı doktorunu
Mrv68 Ysn ben hergün burada paylaşılanları okumuyorum bu kadar kaba olmaya ne gerek var bende heralde anormal bir durum olduğunun farkındayım bir kardeşiniz olarak görüp bilginizi paylaşmanızda ne var yani ?
Mrv68 ceco eşime söyledim canım birazdan gidicem doktora saolun başkaları gibi kalp kırmadan yazdığınız için
ceco Mrv68 çok geçmiş olsun dinlenmen gerek benim hafif kanamam varmış sma hiç kanamam olmadı dr ultrason da gördü bebek gayet iyi ama yorulmuşsun dedi hap ve iğne verdi hiç bir iş yapmak yok ve ilişki dr yasak dedi
Mrv68 Benay cok sukur hiçbir sıkıntı yok sadece dinlen hiçbir iş yapma dedi progestana devam et dedi, dualarınız için teşekkür ederim☺️
Mrv68 ceco saol canım benim, gerçekten insanları anlıyamıyorum bu kadar insanlara linç edercesine cevaplar yazıyorlar benim korkum bana yetiyor zaten, Allah razı olsun guzel yorumun icin
Ysn Mrv68 bakın benim bu 4.gebeliğim 2 düşüğüm 1 27 haftalık kaybım var ben ilk gebeligimde de nokta kadar kahverengi leke görsem bile eşimi bile beklemeden taksiye atladım gittim kimsenin insiyatifine bırakmadım siz buraya yazsaydınız kanamam var eşimi bekliyorum bu şekilde olup sağlıkla doğuran var mi diye asla sizi elestirmezdim ama siz doktora gitmelimiyim yaziyosunuz kusura bakmayın ama ilk gebeliğimi 21 yaşında gayet cahil olacak bi yaşta geçirememe rağmen dediğim gibi nokta kadar kanamada bile kimseye sormadan gittim burda sizin doktora gitmeme gerek var mi demeniz normal değil gitme bende de oldu deseler gitmicekmisiniz içimizde can taşıyoruz sonuçta