Seval2468 Madeinpelin ilk oğlumda emzirme atleti ve sutyeniyle hiç rahat edemedim o çıt çıt yerleri badylerde falan belli oluyordu ben hep bu resimdeki gibi kullandım. Hatta 2 buçuk yıldır devam ediyorum çok rahatmış. Şuan 33 haftaligim yine böyle aldım
MucizemMart Madeinpelin normal sutyenin balensiz ve desteksiz olanini aldım emzirme belki dogumdan sonra bi tane alip denerim ama suan gereksiz geldi 2 katli bide sicakta
Seval2468 Madeinpelin lcw de aldim pazardan da aldım. Lcw kaplı atletler var onlarlada çok rahat ettim. İlk oglum kışın doğmuştu iki parça giymek yerine daha rahat olmuştu destekli atletler
MucizemMart Madeinpelin zaten genelde evde olurum takmam diye düşünüyorum disarisi icin bi tane alirim ama balensiz olandan da çıkarıp emzirmek kolay olur bence rahat cunku
3Tospikannesi Madeinpelin ben hiç yarım atlet kullanmamıştım 😁 ama 3.gebeliğim 33.haftadayım şuan sütyen takamıyorum yarım atletlerden kullanıyorum göğüs ucu süngerli olandan LC Waikiki den aldım 2 li olarak 😊
murvet_98 Yarım atletle rahat oluyo dediler ondan giydim ama o kadar rahatsiz oldum ki göğüsde ki sütü bebek tam ememedigi için şişiyo atlet deydikce insanın canını çok acıtıyo ben sütyen götürmedigime çok pişmanım emzirme sütyeni nasıl bilmiyorum
Elifkskl Madeinpelin yarım atlet daha rahat oluyor nbb marka emzirme südyeni aldım 1 kez bile takamadım yarım atlet gibi rahat gelmedi