• Öneri
  • Doğum sonrası Bebek görmeye gelenlere ne ikram edilir.

Kızlar doğum sonrası ansızın bebek görmeye gelen misafirlere ne ikram edilebilir şöyle kahve yanında çikolata, lokum basit mi kalır. 1 yıllık evliyim, çoğunu evimede davet edemedim gebelikten ötürü. Yemektir pasta börektir işine girişmek istemiyorum. Tabiri caiz ayaküstü gelenlere aperatif kahve yanına ne verebilirim. (Aile apartmanında oturuyorum akrabalarda aynı cadde üzerinde çat kapı gelen olur malesef..)

Cincinatti

Ansızın gelen misafire en fazla çay yapabilirim. Misafir dediğin eli boş gelmemeli zaten, bi zahmet düşünüp bi tatlı pasta kek börek vs getirsinler.
    Ben misafirin hiçbir türlüsünü de sevmem zaten. Birinin evine gitmeyi de sevmem.

Ansızın gelen misafir bir zahmet bir şey alıp gelsin. Sen çok düşünme, kendini de yorma bence. Bir çay, bi kahve tamamdır. Bir şey getirirlerse onu da ikram edersin. Onun dışında paketli ürünler alabilirsin. Hazır kurabiye, çikolata, meyve falan tamam bence ya

Cincinatti buzluğa kurabiye poğaça kek tatli yapip atabilirsiniz.. cay olana kadar çözülür hemen zaten pogava yanina da hemen birtatli tabaga yeterli zaten.

Cincinatti biz baklava yaptik 2 teosi bide pogaca yapacagiz kayinvalidemle. Cayin yanina. Bide cikolata lokum yeterli dedik ilk kizimdada ayni sekilde pogaca baklava yapmistik

Yeni doğum yapmıs birinin evinde de bi zahmet yemeyi içmeyi beklemesinler ya ne kadar ayıp yaz ayındayız soşul hazır bi içecek ikram etmek yeterli bence

Beybicik haha ahhh birde bana sorunnn🤷🏼‍♀️😁 Teşekkür ederim haklısınız aslında mecbur bırakılıyoruz memnun olsunlar isterken bazen hizmete ne yapalım😁🦋

_tuuggcce_ bende aynı fikirdeyim keşke hiç gelmeseler🤷🏼‍♀️ Hazırlıklı bir şekilde çağırcagım zaten 40ında vs teşekkür derim🌸😁

Cincinatti benim esim karsli bn kahve yanina lokum versem 1 senelik dedikodu malzemesi cikar😂 ayakustude gelse bi sigara boregi bi kek bi kisir gibi kolay birseyler hazirlanmali bence aile apartmani demissin yardim etmezler mi acaba cay demleyip misafiri agirlamalari lazım bizim misafirler kendileri hazirlarlar sağolsun hep beraber yeriz

Cincinatti valla ansızın gelen misafir gelirken bir şey getirsin bir zahmet. İlk bebegimde de hazırlık yapmamıştım bunda da yapmayacagim. gelene de kahve lokum çikolata vs koydum zaten yeni doğum yapmışım lohusa halimle kek börek girisemem.

serhan hahaha ayy al bendende okadar dedikodu kaçınılmaz olur ama yapacak bir şey yok, en iyisinide yapsan mutlak birşey derler.🤷🏼‍♀️ Malesef yardım edebilecek konumda değiller orta yaşlılar torun tombalak sahibiler kızlar torunlar ziyaretlerine geliyor girme cıkmamız yok🌸

Minis122 bizim kayınvalide ilgisiz biri malesef kendim ikram edebileceğim şeyler olmalı pasta börek işine girişemeyeceğim gelenlerin okadar saat oturmalarınıda istemem 🌸

Cincinatti Çat kapı gelen ne bulursa ne varsa onu yer içer. Ama onun dışında eşinin yengesi kek getirmişti hastaneye orda yemedik şeklini bozmadan eve getirip buzluğa koymuştum gelecek olana çözdürüp ikram etmiştim. Yanına kahve soda vs ile. Ama gelecek olanlar getirmeli bence yani bizde öyle oldu arkadaşlarımız meyvesine varana kadar getirdi hazırladı. Ramazana denk gelmişti eşim bir gün yemek hazırladı 6 kişilik minik bir masa hazırlamıştık öyle geçirdik o zamanları.