Cincinatti sana tavsiye asla 40 in çıkmadan kimseyi alma ansızın gelmek nedir yaa yeni doğum yapmış lohusa insan dikişli bebeğiylemi ilgilenecek misafire hizmetmi edecek ilk dogumumda kimseyi almadım 40 gün simdi 2.gebeligim çok yakınları bile almiycam o derece çünkü çok yakın dediğimiz insanlar yüzünden sütüm olmadı lohusa depresyonuna girdim çocuğumu emziremedigim için bisyler yapıp buzluğa atabilirsin ama misafir için değil bebis doğduğunda daha rahat edebilmek için misafire bi hazır kurabiye cay kahve yeter çünkü normal bi zaman değil doğum yapmış yardıma ihtiyacı olan bizleriz
Doğum sonrası Bebek görmeye gelenlere ne ikram edilir.
Glcan10 pskolojik faktörleri atlamışım.. doğru kelimesi kelimesine.. bebeğinizi sağlıkla ve keyifle kucağınıza alın inşallah🙏🏻
Cincinatti benimde doğumum yakın hayırlısıyla ,bu durumu düşünüyorum kara kara.Cok sinirleniyorum açıkçası 40 çıkmadan hem niye geliyolar ki ,anne bebek birbirine bı alışsın hem çocuk enfeksiyona açık ,hem gelenler karışma derdinde.Millet kendini agirlatmaya yer arıyor bizim bazi adetlerimize çok kızıyorum.Gelecek olan da eli dolu gelsin kendileri yesin içsin kaldirsinlar.Lohusa insanları bir de bunun stresine sokuyolar .Eşime ben kabul edemem falan dedim ama hicde oralı değil onun akrabalarıyla aynı sehirdeyiz bizde.Keske bari bu konuda destek olsaydi 😢
Cincinatti 40 ım çıkana kadar çok fazla misafir ağırlamadım hava değişiminden dolayı çoğu kişi hastaydı zaten gelen olduğunda da hiçbir şey hazırlamadım hem sezeryanlıydım hemde bebeğimle uğraşıyordum sürekli kimsede zaten bişey olsada oturup yesek içsek düşüncesiyle gelmedi 😂
Cincinatti Merhaba Benim ilk doğumumda biz baya börek yapıp buzluğa atmıştık misafir geldikçe çıkardık yedik eşimde kurabiye almıştı bu gebeliğimde de öyle planlıyorum inşallah 😍
Marketten hazır kurabiyelerden alacağım birde lohusa şerbeti ikram ederim.Lohusa halimle milletle uğraşamam.
Cincinatti zıkkımın kökünü yesinler ya ansızın gelmek nedir
Cincinatti zaten digum yapmisin canım burnunda olur bide gelene pasta borkemi yapcan çocuk gormeye geliyiorlar sonuçta eli boş gelmesnler bı zahmet işte örf ve adette bebeğe görmeye gekene bisiler wer onlar bana wermleri lazım🤣🤣
Cincinatti ansızın kimse gelmemeli zaten ya.. Benim eşimin ailesi ilk doğumumda yaptı bunu şimdi baştan uyardım gelen olursa enfeksiyon kapmış misafir yasak de dedim.
Cincinatti inanırmısın 40dan sonra gelen oldu ne ıkram ettık bıle hatırlamıyorum
Benım esım sagolsun cok mısafır kabul etmez mısafır gelse de yorgunlugumdan cocukla ılgılenmemden dolayı yormaz evde kayınvalıdem esım ılgılendıler ben bıle suan dusununce ne yaptıkar hatırlamıyorum sadece gelem mısafırler kıyafet getırmısdı aklımda kendılerı sagolsun laf eden ınsanlr degıldı kalkıp bır seylere yardım etmıslerdı
Cincinatti hoş geldiniz güle güle demek yeterli bence o halde bida ikrammı düşüncek adam😀😀😀
Cincinatti aslında sorunuzdan bağımsız “zıkkım” demek istiyorum. Aynı sorun bende de var ama bizimkiler pasta börek vs ister. Şimdiden telaşına düştük Allah kolaylık versin hepimize
Gebeysek1 ay çok yaşayın bncede zıkkımmmm🙌🏼😂 sizede kolaylıklar🌸
Hvvnr_drgn buda güzel🤣
Nuraaa saolsunlar ilk cocuk olunca neyle karsılasırız bilemiyorum haliyle
BuseVeMinikleri bende dün aynısını dedimde bizimki yalan söyleyemez
Mervenur_kcbs sağlıkla geldin inşallah🌸🦋
Belginylmz aynen öyle vazgeçtim bile 😁
birannis_ inş anlarlar
r10b erkekler pek ilgilenmiyor bu tarz işlerle gelen gelsin kafasındalar malesef