g-gamzee Kubra1414 32. hafta da duruşundan dolayı normal doğum olmaz dönmezse dedi doktorumuz çarşamba tekrar bakacağız ama normal istiyorum aslında ne kadar korkuyor olsam da 😊😍
Kubra1414 g-gamzee Bebek şuan makat gelişli normal gözüküyor doğum ama çok korkuyorum prenses düşündüm oda pek önerilmiyor eşimde korkuyorsan sezeryan ol diyor napacaz biz Aramızda 1 gün var senin kararın normal değil mi 😊
g-gamzee yenibirannis 😊 heyecandan bize mi öyle geliyor acaba doğsun kucağımıza alalım diye bekledikçe zaman yavaşlıyor 😊
yumamiii g-gamzee 29 gün kaldı bugünlerimi özleyeceğimi düşünmüyorum inşallah sağlıkla doğar gelir🌸 artık hamilelik bitsin istiyorum bebişe kavuşalım istiyorum ama zaman asla geçmiyor
g-gamzee yumamiii sıcaklar, ağırlık, hareket kısıtlamaları, uykusuzluk bunlar gerçekten artık hamilelik bitsin hayırlısıyla kucağımıza alalım dedirtiyor bazen 🤦♀️
anneoluyoruuumm16 g-gamzee uygulama gebeliğin yarısını tamamladiniz diyor. Bir bu kadar daha bekleyeceğiz 😄😄
Masalnesli g-gamzee yok kız 38 de Alicam dedi haftaya cuma gün verecek inşallah ağustosun 7-8 arası alır cnku gücüm kalmadı ☺️😔😂😂
g-gamzee Kubra1414 ya iki doğumda da sonuçta kavuşuyor olacağız tabi ki ama normal olsun hemen toparlanıp ilgileniyim istiyorum o yüzden önceliğim normal ama sezaryenle gelmek isterse de öyle gelsin ☺️ Prenses doğumu bende biraz araştırdım pek önerilmiyor o yüzden seçeneklerden çıktı 😂😍