MonicaGeller neden doktor size 1 sene dedi anlamadım. Benim doktorum 3-6 ay süre verdi. Eşim 1 sene korunalım dedi çünkü üç kaybımız vardı baya yıprandık. Ki ilk bebeğimi normal doğurdum. Evet çevrede o kadar etkiliyor ki. Bana git tedavi ol diyen bile oldu. İnsanlar o kadar kırıcı ki. Bana acıyarak baktıklarını hatırlıyorum. Ne kadar üzücü ve kırıcı. Ben eşime bile demedim emin olana kadar. İlk 3 ay kimseye demedim. Sende söyleme canım. Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun. Üç ay yeter demişti doktorum çok istiyorsan. Ama ben 5. Ayımda başladım. 6. Ayda tutmadı. 7. Ayda tuttu çok şükür. Darısı sana inşallah kuzum dualarım seninle olacak. Pıhtılaşma sorunun var mı acaba. Ben tüp bebek bile istedim biliyor musunuz. Sebepsiz infertilite. Herşey temiz. Doktor bana kızdı. Daha gençsin çocuğun oluyor denemeye devam et dedi. Biz tüp bebek hiç çocuğu olmayana yapıyoruz dedi. Ama tek isteğim sağlıklı bi evladımın olmasıydı. Hala bile yüreğim ağzımda doğana kadar geçmeyecek bu korku.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Dualarım sizinle ♥️🥰🤲🏼