MonicaGeller yaşım sebebiyle uzun bir süre deneyebilecegimizi bunun normal olduğunu söylemişlerdi, yaşımda malum ,hemde hastalığım da yordu, hpv sebebiyle lezyonlarım cin3 seviyesinde idi bir sonraki evresi kanser malum, biliyor musun Allah bana acıdı ve ilk denememde bebeğimi verdi, eşini de anlıyorum bizler gibi değil erkekler o farklı bir aşk yüreğine düşürüyor Allah ve istiyorsun işte, o yüzden istediğin şey için kendini suclama da, çok normal hakkın olan bir istek , ne güzel maşallah kendine telkin verebilecek kafanı meşgul etmeyi deneyecek kadar metanetlisin maşallah en azından 6 ay bekle ama o süreçte lütfen kendini yorma mental olarak kaybettiğin evlatların senin ahiret yurdunda sefaatcin bu dünya imtihan yeri ve geçici hepimiz buna inanıp iman ediyoruz, kısacası güzel günlerin olacak hic korkma ve sadece Allah a dök içini ondan iste,hiç ümitsiz olma çünkü veren Allah canım, eşine de kizma seni sevip umursuyor evladınıda benim yerime op inşallah Allah sana seneye bu zamanlar hayırla bir kız evlat versin sağlıkla oğlun varmış madem 🩷🤗