_tuuggcce_ Betulnnmz Harvicell adatuna Allahkahretmesin1 funnymummy Simge_celen_ozyildiz_ __mom1 Seyma-10 Teşekkür ederm kızlar 🥰
_tuuggcce_ Mediha99 sanki o bi tık kalın olabilir gibime de geldi 🥹 hastane odaları bebeğe uygun derecede olur galiba bilmiyorum ki ya valla iyice kafam karıştı 😅
Dynbfofrt _tuuggcce_ havanın sıcaklığına bakmayın hastanelerde klima oluyor soğuk oluyor yanınza 3 5tane penye ve müslin battaniue almalısınız bazen kusuyor ediyor hastaneden çıkarırken puset içine üstüne örtülüyor
Minikmucizelere adatuna ilk dogunca üşür diyolar hastane cikislari bile uzun kollu sonuçta bence penye vermeli
adatuna Minikmucizelere siz ne giyiyorsanız biraz kalınını giydirin diyorlar ayrıca çok sıcağa da alıştırmamak lazım
nuzunismail _tuuggcce_ Benim de doğum Ağustos da hava sıcak olabilir ama bebek sonuçta üşür diye penye koydum ben yanıma da aldım bir tane daha yedek dursun dedim
Minikmucizelere adatuna evet oyle diyolar ama bu ilk dogdugunda bu gdcerli degil anne karninda cikinca disariya aliskin olmadiklari icin usurlermis