_tuuggcce_ Kızlar ben 5li takım aldım içinde battaniye yok. Ayrıyetten koyacağım. Doğum ağustos ortası gibi. Penye battaniye mi vereyim, müslin battaniye mi vereyim?
Mzg_15 _tuuggcce_ ben bi ince battaniye verdim hemşire bi battaniye daha ver demişti ameliyathane soğuk oluyor diye bebek yanına gelince duruma göre çıkarırsın birini
_tuuggcce_ adatuna tek kat müslin mi koyayım o halde? Yoksa bu bi tık daha kalın müslinlerde kalın olur mu? Ay kafam iyice karıştı şu an 😅 evet hava aşırı sıcak maalesef
_tuuggcce_ __mom1 peki yanıma kaç tane alayım. Penyeyi hemşireye versem, 1 tane de müslin yeter mi yoksa sayısını arttırayım mı?
_tuuggcce_ Mediha99 yanıma ikisini de alacağım ama ilk kundak yapıp veriyorlar ya bebeği onda ne versem hemşireye?
Seyma-10 Hemşireye verilecek olana penye koydum müslin de bavulda yedek olucak kalın gelirse değişirim odaya gelince
_tuuggcce_ Seyma-10 bende yedek alacağım. 1 penye, 1 müslin yeter mi sizce? Yoksa müslin sayısını arttırsam mı?
Seyma-10 _tuuggcce_ yeterli bence ben annem istediği için bi tanede ince yazlık pike tarzı bi battaniye koydum ama kullanılmaz bence havalar çok sıcak ilerliyor
_tuuggcce_ Betulnnmz Harvicell adatuna Allahkahretmesin1 funnymummy Simge_celen_ozyildiz_ __mom1 Seyma-10 Teşekkür ederm kızlar 🥰
Allahkahretmesin1 _tuuggcce_ penye olanı verin bence 25 gün önce doğum yaptım ve hava aşırı aşırı sıcak olmasına rağmen yenidoğan bebek üşüyor penye battaniye vermiştim ben ama odaya geldiğinde onun bile yetmediğini gördük ayriyeten peluş battaniyeye sardık ilk 2-3 gün falan bu şekilde durdu sonra yavaş yavaş azaltmaya başladım şimdi kısa kollu zıbınla duruyor sadece 😂
Minikmucizelere adatuna ilk dogunca üşür diyolar hastane cikislari bile uzun kollu sonuçta bence penye vermeli
Harvicell _tuuggcce_ penye ver canım yenidoğanı kendimiz gibi düşünmeyelim . Ayrıca hastane ortamı çok çok sıcak olmaz klimalardan vs.
Betulnnmz _tuuggcce_ geçen hafta pazartesi günü doğum yaptım hemşireye penye battaniye verdik 1 gün o şekilde durdu ertesi günü kendimiz müslin örttük
_tuuggcce_ Mediha99 sanki o bi tık kalın olabilir gibime de geldi 🥹 hastane odaları bebeğe uygun derecede olur galiba bilmiyorum ki ya valla iyice kafam karıştı 😅