Anneoluyorumm00 siyahinciii tabi ki canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah vaktinde sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah hiç kuveze gerek bile kalmiycak canım benin sağlıklı bı şekilde doğumunu gerçekleştirip evine gidersin inşallah 🤲🧿❤️
siyahinciii Anneoluyorumm00 Allah razı olsun inşaallah teşekkür ederim sende sağlıkla al miniğini kucağına
Anneoluyorumm00 siyahinciii teşekkür ederim canım benim daha hamile değilim istiyoruz iki aydır deniyoruz bakalım hayırlısı Allah razı olsun canım 😊
Anneoluyorumm00 siyahinciii ay gerçekten mi gözün aydın canım hayırlı olsun yeni gördüm mesajını sağlıkla büyütün inşallah durumları nasıl iyi mi
Anneoluyorumm00 siyahinciii canım çok geçmiş olsun inşALLAH en kısa zamanda çıkarlar sağlıkla al kucağına gözün aydın
Ilba_34 Bizim ne kendi ailemiz de ne de eşimin ailesinde ikiz yok ama bende ikiz başlamıştı başta sonra diğeri gelişimini durdurmuş doktor birinci böyle olduğu için ikinci hamileliğin de %90 ikiz olur dedi 🤷🏻♀️
Anneoluyorumm00 Ilba_34 oyy maşallah canım sağlıkla al kucağına 🤲MaşALLAH,ben çok istiyorum ikiz özelliklede