miniklerinannesii00 Anneoluyorumm00 bu 2. Hamileliğim ilk bebeğimi çok küçükken düşük yaptım. Şimdi 13 haftalık oldular. İlk hamileliğim gibi birşey aslında☺️
Anneoluyorumm00 miniklerinannesii00 canım ya rabbim korusun ikisinde sağlıkla al kucağına inşallah 🌸 Allah yardımcın olsun 🤲
Esrahmet Anneoluyorumm00 benim ablam ikiz doğmuş gerçi biri yaşamamış doğunca ama. Ne ablama nede bana vurdu ama çocuklarımızda gozukurmus bakalım nasip 😁
Anneoluyorumm00 Esrahmet ay benimde anne tarafında var bakalım hep çok istemisimdir 😊nasip bu işler sağlıklı olsunlarda gersi önemli değil ne güzel rabbim nasip etsin sizde çocuklarınzada ❤️
Esrahmet Anneoluyorumm00 zaten bildiğim kadarıyla ikiz gebelik anne geninden geliyormus baba genlerinden değil .Allah isteyen herkese nasip etsin 🙂
Ayce09 Anneoluyorumm00 dedem ikiz ikizi kız bi kızım bi oğlum olucak inşallah benimde, Ama bende polikistikover vardı ben ondandır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
bdmr23 Anneoluyorumm00 aminn hepimizin insallah❤️ evet ilk hamileliğim zor olacağini biliyorum ama bi okadarda seviniyorum heycanla o günlerin gelmesini bekliyorum🥺
Anneoluyorumm00 bdmr23 inanaki herşey çok zor rabbim yardım ediyor bı çaresini buluyor en güzel Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına
Anneoluyorumm00 Denizim921 MaşALLAH canım Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 hayırlı olsun canım ❤️🧿
siyahinciii Ne eşim tarafında ne benim tarafımda ikiz yok annemin babasının babaannesi ikizmiş ondan bana vurdu tek yumurta ikizi beyefendiler 31 haftalık olduk elhamdülillah
Anneoluyorumm00 siyahinciii oyy ne güzel ya çok uzak ama yinde anne tarafında varsa ihtimal her türlü var😊 az kalmış kavusmaniza Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🧿❤️ hayırlı olsun