lilasmom_ Sevgi01 hiç gitmedim oraya sadece bi kez medicale gittim, doğum Ocak sonu gibi o zamana kadar baya zam gelir :( mecburen üniversitenin özelini düşünüyorum eşimi odaya falan alırlar mı acaba bilen biri bilgilendirse keşke
lilasmom_ Sevgi01 benim zamanıma 30 bin olur herhalde medical, şimdi şehir dışındayım gidince üniversiteyi bi deneyeceğim
Enes_fatma lilasmom_ bilmiyorum ki odaları ben ücret felan konuşmaya gittim benim de ailem Turhal da taşıyor Tekirdağ’dan geldim ücret konusunda mükemmel ama eğer zam gelmezse üniversite de özel medical de sanki ücret farklılığı bar parayı verdim mi bir güzel ilgileniyorlar ki
lilasmom_ Enes_fatma üniversiteye zam gelse de medicalle yarışamaz bence yine en makulü orası gibi ama rahat eder miyim bilemiyorum
Egeminannesi BasimAgriyor iyice kafayı yediler ya ilk oglumi 6 bine yapmistim daha iki yıl olmadı iki katından fazla çıktı
Egeminannesi BasimAgriyor zulL hocam çok iyiydi sırf onun için gitmek istiydum ama bu fiyatlara gerek yok erbaadayim ordaki devletteki Dr lari beğenmiyorum
BasimAgriyor Hanımlar medicale yine zam gelmiş en son 16.500′dü haberiniz olsun. Doğum teminatı yapılamıyor mu acaba