imeaeb Enes_fatma Ooh çok yaklaşmışsınız Allah sağlıkla almayı nasip etsin 😍🥰 ben 21.haftadayım doktorunuz kimdi
Enes_fatma imeaeb imeaeb amin teşekkür ederim rabbim dizinde bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ben Tekirdağ da oturuyorum buraya doğum İçin geldim iki kere Fulya’ya gittim 3 kere felan da Mustafa Kağan hocaya ama Mustafa Kağan’a gitmelisin eğer turhalda yaşıyorsan ben sezeryan istiyorum çok korkuyorum ve aşırı paniğim o yüzden Tokat ünideyim şimdi
imeaeb Enes_fatma Kesinlikle Mustafa hoca çok iyi sakin bir doktor ben de kendi doktorum dışında ona da mutlaka gitmeye çalışıyorum 👍🏻
Enes_fatma lilasmom_ bilmiyorum ki odaları ben ücret felan konuşmaya gittim benim de ailem Turhal da taşıyor Tekirdağ’dan geldim ücret konusunda mükemmel ama eğer zam gelmezse üniversite de özel medical de sanki ücret farklılığı bar parayı verdim mi bir güzel ilgileniyorlar ki
lilasmom_ Sevgi01 hiç gitmedim oraya sadece bi kez medicale gittim, doğum Ocak sonu gibi o zamana kadar baya zam gelir :( mecburen üniversitenin özelini düşünüyorum eşimi odaya falan alırlar mı acaba bilen biri bilgilendirse keşke