Anneadayi0404 Kızlar 39+3 üm aşırı derecede kaşıntım var dayanılacak gibi değil karnım özellikle bacaklarım çok kaşınıyor mahvettim kaşımaktan bu durum geçici mi acaba aynısını yaşayan var mı dayanamıyorum artık 😒😒😒
Fnen Anneadayi0404 bir an önce doktora gidin bence arkadaşım kolestaz geçirdi 38 haftada hemen sezaryen ile aldılar bebeği
Damlagulll Anneadayi0404 kasima çatlaklarin olustugu yerler kaşınan yerlerin dahada belirginlesir ben çok kasidim pismanim heryerim catlak kasimazsan daha az catlagin olur basta alerji gibi oluyor ama catlaklar olusuyor sonrasinda bende dayanamadim çok kasiyorfum farketmeden bir baktimki catlaklarim var ve gittikce arttilar alistirma kendini elin sürekli gider ve doğumdan sonra catlaklar yine ayni sekilde kaliyor
elfoo Anneadayi0404 çatlayacak olan bölgeler için denilmiş genel olarak ama ben son zamanlarımda ayaklarımın üstünde diz altımda karın artı bölgemde bile kısaca kaşıntı oluyordu çok da ödemim olmuştu ona bağlı mıdır bilmiyorum ama uyutmuyordu geceleri 🤦🏻♀️ doğumuma az kaldığı için herhangi bir şey yapmamıştım çünkü komik olacak ama hiç duymadığım için sinek ısırıyor da ondan kaşınıyorum sanmıştım yaz geldiği için hahah
hsizyl Bendede var doktorum sebamedin o bölge icin olan sampuanini onerdi 2 günde kesildi ve su an cok rahatim tavsiye ederim gratiste mevcut
hsizyl Anneadayi0404 yanlis okumusum ben soruyu gobeginde kasinti varsa catlama onleyici kremler var kaşıma sakin ben ilk oglumda kaşıdığım bolgeler catladi ama benimde cok fazla kasiniyodu
Anneadayi0404 hsizyl sürekli ılık duş alıyorum ama kaşımaktan yanıyor tekrar kaşınıyor tüm vücudum kaşınıyor bu sefer kızarttım şişti o kadar kaşıya kaşıya acaba doğuma az kaldı diye mi böyle kaşınıyor
Sinemkilicin Anneadayi0404 gebelik kolestazi olabilir hemen doktora gitmelisin bende son ayimda yasamistim bu durumu karaciger enzimlerim yukseldigi icin oluyormus ve bu durum bebegi etkileyebiliyor.
Anneadayi0404 Sinemkilicin ayyy doğurmadım gitti yaa dayanamıyorum resmen bu saatte kaşınmak için kalktım duş aldım hala aynı
1kucukbaby Anneadayi0404 aynı dert bende de var duş aldım ama ağlıyorum dayanamıyorum bugün gidip test vericem içim rahat etsin sansa doktorumda tatilde haftaya gelicek başka doktora göstericem ilacı çaresi neyse kullanıcam gece uyuyamamaktan yoruldum
yumamiii Anneadayi0404 duş alman bir şeyi değiştirmez eğer kolestaz değilse gerildiği için kaşınıyor hemen yağ sür ya da krem çok iyi geliyor ama doktora görün kolestazsa bebeğe bile zarar veriyor.
Anneadayi0404 1kucukbaby demekki herkeste oluyor yırtıp kanatsan da kaşımaktan vazgeçilmiyor öyle bir kaşıntı
Duygu__26 @Anneadayi0404 bende de var dün gittim kan verdim korkma genelde her hamilelerde oluyor ödem de kasindiriyor gebelik kolektazı diyorlar karaciğer değerlerine bakıyorlar benim temiz çıktı ve aşırı kaşınıyordum inşallah sizinde iyi çıkar
Nidaaaaa Bende ee var ursomed surup içtim gecti. Kolestaz olanlara veriliyormuş. Ama bende cıkmadı. Yanlız kaşıntım asırı oldugu için doktor yazdı mecburen yaa kucak gıbı degildi
GulserenKY Bende de cok olmuştu kaşıntı ve genelik kolestazi çıkmıştı ertesi gün doğuma aldı doktorum. Ama benim avuciclerim ve ayak tabanim çok kasinirdi
Hilalclk GulserenKY merhaba değerleriniz nasıldı benim alt 56 ast 34 doktor bir kaç gün sonra bakalım doğuma alalım duruma göre dedi 38+0 dayim
GulserenKY Anneadayi0404 Evet ama benim değerlerim çok yüksek çıktığı için 4 gün yattım hastanede onu düşürmek için ekstra tedavu uygulandı