gula_09 Ao526- yaa tebrik ederim❤️ 3 gün önce çok az geldi dünde öyle ihmal vermedim hiç ki akıntıdır bu gün amma baya akıntı gibi pembe renkde geldi ablama gösterdim o da anlamadı, reglım ayın 20si olmalı o güne kadar bekleyimmi yoksa test yapayımmı?
Ao526- gula_09 Teşekkür ederiiim 😍😍 Bana kalırsa erken gebelik testi yapabilirsin 😍 ben tez canlı biriyim bekle diyemem 🙈 ama karar tabi ki senin ❤️ Güzel hayırlı haberlere inşallah ❤️❤️🎉🎉
Yaseminduygulu Yok hayır markette satılıyor saf hipo alıcam de versinler bu kremsi kıvamdaki hipo olmicak
gula_09 Ao526- yaaa inşaAllah canım hayırlısı olsun Allah kucağımızı doldursun çok sabırsızım bende😍❤️🙏🏻🙏🏻
Powergirls gula_09 yap gitsin varsa var yoksa yok bekleyince sonuc degismiyo yiprandigimizla kalıyoruz
Aslan10 gula_09 bu şekilde yerleşme kanaması yaşamıştım regliden 1 hafta önceydi 1 2 gün bekle test yap evde hormon yükselsin erken gebelik testinde çıkar. Kan da verebilirsin yarın yükseliş olmuştur
gula_09 @Belginylmz @Powergirls @Aslan10 Sabaha kadar bekliyorum sabah test yapıcam erkenden çok sabırsızımm🥹
Powergirls gula_09 yaptin mi merak ettim yazmayacaktim olumsuz olursa üzülürsün diue de merak ettim belki olumludur☺
gula_09 @Belginylmz @Powergirls Kızlar merhaba nasılsınız? Üzülerek söylüyorum hamile değilmişim😞 sabah kalkınca adet olduğumu gördüm artık test yapmaya lüzum kalmadı🥺 gerçekten mental sağlığım hiç iyi değil biraz ağladım eşim destek çıkdı ki daha yeni evliyiz olucak zamana bırak falan ama bi de o zamanı bana sorsanız kendimi kötü hiss ediyorum anne olamıycak gibi😓
Belginylmz gula_09 olsun hiç üzülme ya bozma morelini bnde ilk başlarda olmicak golbi düşünüyordum ama oluyormuş sendede olicak içini rahat tut arkadaşım War benim 5 aydr denedelir olmuyordu oda öyle diyirdu üzülüyordu inada aynisini söylüyordum olicak sabret 6 ayında hamile kaldı onun için içini ferah tut o olacago zamanı biliyor yetrki kafana takma sen
Powergirls gula_09 benim 3 senedir yok bi kere hamile kaldim ölecek diye aldilar daha da olmuyor ben öleyim o zaman yeniysen kafaya takma bile ya 😬
gula_09 @Belginylmz @Powergirls Desteğiniz için sağ olun kızlaar❤️ 1 hafta sonra 3 ayımız tamam oluyo, adetim bitsin doktora gidicem, eşim de içini ferah tut diyo ama olmuyo siz biliyosuz işte Allah kucağımızı doldursun🙏🏻🙏🏻
Belginylmz gula_09 nedemk canım sadece kafana takma dicem ama illaki takicaksin ama en azından çok odaklanmamaya çalış nezman wazgectifin düşünmeyi bıraktığın an bir bakmisin olmuş o yüzden sknti etme sen yetr