gula_09 Kızlar reglıma 4 gün var dünden itibaren az-az pembe akıntı geliyo ama hiç ağrı yok, normalde ilk defadır böyle renkde görüyorum her zaman ağrım oluyo sizce test yapayımmı yoksa bekleyimmi
241223 gula_09 bende aynı şeyleri yaşadım 5 gün varken yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün betam 85 küsür çıktı
Ao526- gula_09 Benimde regl 3 gün kala açık pembe şeklinde akıntıyla karışık gelmişti. Heralde erken oluyorum dedim. Ama bir daha gelmedi. Perşembe günü regl olmam gerekiyordu. Gelen giden yok. Regl belirtilerini de çok yoğun yaşıyordum hani vücut farklıyım diyordu. Perşembe günü erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Acaba kuruma mı nedir ne değildir derken soluğu hastanede aldım 😂 Beta hcg 312.3 ile öğrendim. Yani demem o ki erken gebelik testinde silikde olsa çıkabilir
Aslan10 gula_09 bu şekilde yerleşme kanaması yaşamıştım regliden 1 hafta önceydi 1 2 gün bekle test yap evde hormon yükselsin erken gebelik testinde çıkar. Kan da verebilirsin yarın yükseliş olmuştur
241223 gula_09 önünde sonunda öğreneceğin bişey bence yapman bişeyi kaybettirmez eğer yoksa da nasip işi Rabbim tez zamanda kolaylaştırarak nasip eder inşAllah
Powergirls gula_09 yap gitsin varsa var yoksa yok bekleyince sonuc degismiyo yiprandigimizla kalıyoruz
Yaseminduygulu Bazen yerini temizliyo derler ya bende 6 haftalık hamileyim bendede adetime yakın hafif pembe leke geldi sonrası yok Hamile olduğumu öğrendim ama bilmiyorum seninki öylemi olur
gula_09 Yaseminduygulu ablam da sizin gibi söyledi ki belki temizleniyordur içeride kalanlar içimde içime sığmıyo Allahım nasib etsin
gula_09 241223 sabah erkenden yapıcam ne olursa olsun sadece böyle olupda hamile kalanlar varmı onu bilmek istedim🥹
Yaseminduygulu gula_09 ne yap biliyomusun saf hipoyu bi kaba koy üzerine idrarını dök köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bu test sonucuda doğru bu saf hipo var su gibi olan ondan olması lazım birde sabahki ilk idrarın olacak
241223 gula_09 evet ben öyle öğrendim ama sonradan kimyasal gebelikmiş yani nasip olmadı inşAllah size nasip olur en hayırlısı
gula_09 Ao526- yaa tebrik ederim❤️ 3 gün önce çok az geldi dünde öyle ihmal vermedim hiç ki akıntıdır bu gün amma baya akıntı gibi pembe renkde geldi ablama gösterdim o da anlamadı, reglım ayın 20si olmalı o güne kadar bekleyimmi yoksa test yapayımmı?