Kayaderler Ceyda001 ekmek dahil yemiyorum desem yeri yani hamur işi yemiyorum yağlı yemiyorum aslında yemek yiyemiyorum üzülüyorum da bebek kilo alamicak diye 28. Haftamda 1284 gramdı zayıf değil aslında ama işte benim bu yemek yiyemem etkiler diye korkuyorum
Sunshine__ Hdemir1618 Aynı zamandayız benimde öyle her yerim isilik oldu kaşınıyo elimi değdiremiyom bu sefer acıyo napcam şaşırıyorum bazen
Hdemir1618 Sunshine__ ben sudocrem kullanıyorum çok rahatlatıyor birde bebek pudrası randevu aldım yine de gideceğim . Ama sudocrem e bir şans verin derim❤️
Sunshine__ Hdemir1618 bende sudocrem kullanıyorum şükür daha hafifledi ama yine sıcaktan tekrar çıkıyo
Hdemir1618 Sunshine__ günde en az 3 kez duş alıyorum kremi sürdükten sonra da bebekler için ağız mendili var ya ondan koyup sütyen takıyorum çok daha iyi durumdayım pudrayı da kullanın ara ara oda kuru olduğu için krem gibi bulaşmıyor en azından
nefessmommm Nur_50 1. Trimester dönemimde sabah az bulantım olurdu hafif ve güzel geçmişti ama 3. Trimester biraz zor sıcak ödem maalesef zorluyor birde bulantılarım tekrar başladı sabahları oluyor çabuk geçse de biraz zorluyor
Melekoz Nur_50 valla zor gidiyor hem sıcak bunaldım hemde 9 buçuk aylık kızım var ağırlaştım 28 haftaligiz midem bulaniyor ara sıra karnım geriliyor bu hamileligim zor oldu ya bide çok sıcak hava ya
Melekoz Nur_50 Allah nasip ederse oğlum olacak bir kız nasip etti rabbim dünyaya geldi şimdi birde oğlan nasip etti inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız . 🤲