Hdemir1618 Nur_50 ilk 5 ay iştahsızlık kusmayla geçti meyveyle beslendim daha yeni yeni kendine geliyorum 6.5 ayı geride bıraktım sıcaktan uyuyamıyorum vücudum hep isilik oldu bakalım daha neler olcak
Sunshine__ Hdemir1618 Aynı zamandayız benimde öyle her yerim isilik oldu kaşınıyo elimi değdiremiyom bu sefer acıyo napcam şaşırıyorum bazen
Nur_50 Belginylmz çok erken belli olmuş genelde tahmin oluyor %oran veriyor doktorlar benimde 11+4 yarın randevu var umarım banada yorum yapar
Belginylmz Nur_50 hemen ilk tahminde bulundu kız gibi dedi erken demişti 15 hftada gittigimde yine kız dedi 🤣
Zehra_25x Nur_50 erkek ve bni cok zorluyor 😂 kiz kardesmn kiz bebsi oldu hic zorlanmadi ole mide bulantisi faln cok hafif gecms 😂
Kayaderler Nur_50 mide bulantım kusmam yok ama aşırı midem yanıyor yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı yapıyorum sonra içecek sadece 29+1deyim
Ceyda001 Kayaderler mide yanması için gaviscon kullandım ben ara sıra oldu benim ama doktora danışın genelde gaviscon veriyorlar oda rahatlatıyor baya bide hamur işi yağlı yemeyin yemekten hemen sonra uzanmayin
Kayaderler Ceyda001 ekmek dahil yemiyorum desem yeri yani hamur işi yemiyorum yağlı yemiyorum aslında yemek yiyemiyorum üzülüyorum da bebek kilo alamicak diye 28. Haftamda 1284 gramdı zayıf değil aslında ama işte benim bu yemek yiyemem etkiler diye korkuyorum
Serenn16 Nur_50 amin canım inşallah sende güzel rahat bir şekilde atlatıp kucağına alırsın inşallah 🥰