Elif380 @Nur_50 hayır daha hiç gitmedim geçen pazartesi kan vererek kesinleştirdim hamileliğimi ama bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum inşallah
Sunshine__ Nur_50 Sağol ya içimi çok rahatlattın bütün hevesim gitti 😔😔😭😞 belki bebeğim geceleri uyuyan akıllı bi çocuk olur canım sende 🤭
Serenn16 Nur_50 mahşallah canım benimde öyleydi hiç bir sorunum yoktu bazen hamile bile olduğumu unutuyordum okadar, 😂 ama göbeğin çıkmaya bebiş büyümeye başlayınca kendini hissettiriyor ben buradayım diyor bel ağrısıyla, 😂
Nur_50 Hhbnhbnjvv Rabbim yardımcınız olsun üzmeyin kendinizi allah büyük herşey yoluna girer elbet.💗🌸
Nur_50 Sunshine__ 🤣yani hayatın gerçekleri etrafımda 4 doğum yapan var 4 ayakta uyuyor yatak görmüyor.
Sunshine__ Nur_50 Şaka maka öyle canım ben hamileliğin 3. Ayın da bıraktım rahat uykuyu o günden beri hep çok zor uykularım önceden geceleri seviyordum sessiz sakin kulaklığımı takıp bir şeyler yapmaktan hoşlanıyordum şimdi de diyorum gece olmasın 🤭😁
Cimbomlu67 Hamişler yarın sabah sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılacak. Gece boyunca yemek yememek gerekiyormuş. Peki ya su içebilir miyim? İzmir sıcağında susuz nasıl dayanırım onu düşünüyorum. Kaç saat önceden su içmeyi bırakmalıyım