Bırakın devlet hastanesini yarı devlet yarı vakıf hastanesinde ilk doğumumu yapacaktım baştan sona ordan takipliydim. O da ücretliydi yani. Suyum geldi gittim. Bebek karnımda kupkuru oldu açılmam olmadı suni verdiler açılmadı bana henüz evlenmemiş hemşiler bile it gibi davrandılar sen doğuramazsın gerekirse 4 5 gün çekeceksşn bu sancıyı.burada sezaryen olamazsın falan daha neler neler. Eşimle görüştürmediler yanıma kimse almadılar yürümeme izin vermediler aynı odada toplama kampında gibiydik. Bezmialemi bilen bilir belki orası 🙂 en sonunda ambulans gelmesi şartıyla hastaneden kaçtım resmen.özel bi hastane ayarlayıp hemen doğuma götürdüler. Karşılayan doktor muayene etti hemen sezaryana alınmamı söyledi. Sevk çıkmışlardı bi kazançları da yoktu benden ücret ödemeden doğum yaptım. Şimdi 7+4 hamileyim. Asla devletin önünden geçmem mecburi sezaryan olmama rağmen. Yanımda annemi eşimi görmedikten sonr kendimi o odada kimsesiz yalnız hissetmektense varımı yoğumu dökerim. Şimdi özel rami hastanesine başladım şimdilik memnunum.var mı o hastanede anısı ya da doğumu olan henüz doğum fiyatını öğrenemedim. Ama muayene ücreti 400 tl. Takipçili bir doktoru da var ama gün almak imkansız gibiydi o da 600 tl idi gayet uygun yine de.😊