Gzmmm123 doğumdan 2 gün önce anestezi uzmanı görüyor sizi tahlil istiyor ameliyat için onay veriyor bir de son kez nstye girmiştim ben o gün. Oda süsleme şu şekilde bildiğim kadarıyla hastaneye ait bir kapı süsü takılıyor odanızın kapısına lohusa şerbeti ve komposto geliyor 2 cam şişede anne ve bebek yataklarına fiyonk takılıyor bunlar ücretsiz olanlar ben ekstra hastanedeki organizasyonla anlaşıp odaya ufak bir balonlu konsept süsleme yaptırdım ekstra ücret ödeyerek hediye ve ikramlıklarım vardı onlar içinde cam standlar kiraladım. Yine ücretsiz olarak hem ameliyatta hemde ertesi gün odanızda çekilen pozlardan oluşan 10 fotoğraflı bir albüm hazırlanıyor onu hastaneden çıkarken teslim aldık çok hızlı hazırlandı. Bir de bebeğin ilk fotoğrafının, doğum bilgilerinin olduğu bir tablo hazırlanıyor ücretsiz olarak. Organizasyon ve fotoğraflar için Mediha Hanımla görüşün mutlaka öncesinde bilgi alın hastaneye gittiğinizde uğrayın yanına. Onun dışında yine doğum fiyatına dahil olan şeyler bebeğin işitme testi, topuk kanı, taburcu olduktan sonra ki ilk muayenesi, kalça röntgeni. Hiç korkmayın biliyorum çok zor, söylemesi kolay diye düşünüyorsunuz ama asla kendinize dert ettiğinize değecek bir durum değil işin sonunda bebeğinize kavuşacaksınız. Ne kadar zorlanırsanız zorlanın sonuçta o anda kalmayacaksınız bir şekilde bitecek böyle düşünün.