Miniikmucizem 36 haftadayiz erken dogurma isteği geliyor bana yanlış mı düşünüyorum ayy ona kavuşmak icin sabırsızlanıyorum bi yandan korkuyorum normal istiyorum ah ahhh 🥺🥺
Nurscl06 Miniikmucizem 38+0 oldum bugün bende doğurmak istiyorum ama korkuyorum da . Korkularımla biran önce yüzleşmek istiyorum da diyebiliriz bekledikçe daha çok stres oluyor insan 🥺 RABBİM sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Pinklove Miniikmucizem Nedense ben doğurmak istemiyorum ya bi 3 ay daha karnımda durabilir😂😂😂 33 haftadayım bu arada😂😂
Miniikmucizem 2melek1anne ay ben o kadar nasıl beklicem bilmiyorum😂😂 allah yar ve yardımcınız olsun sağlıcakla kucaginiza alin kisa zamanda insallah🙏
2melek1anne Miniikmucizem inşallah canim amin her sabah dogururum bugün diye kalkıyor ama nerde bende dayanamıyorum
Miniikmucizem Nurscl06 bende oyleyim insan daha cok stres oluyor son haftalar gecmiyor gercekten bi yandan da sicaklar bunaltiyor 🥺
Miniikmucizem 2melek1anne sizde 36. Haftalarda vajinada sürekli hareket hissettinizmi baskı ayaga kalkarken boyle asagi ceken bi his 🙄
Mujde1991 Miniikmucizem dr aa her gitiğimdeee nolurrrrr artik alalim diyorum 😂😂 38 kadar bekleti ama 😂😂
Yenibirii Miniikmucizem o düsünceye bende kapiliyorum ama söyle bir sey var.. erken dogarsa bu sefer küveze girme tehlikesi oluyor. Orda duracagina icimde duraun daha iyi diyip kendimi avutuyorum😂
Miniikmucizem Yenibirii oyle tabi rabbim vaktinde dogmasini nasip etsin kimse istemez kuvezde gormek yavrusunuu rabbim saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏
Mrsceyms 38+1 oldu bebek. Bende dogurmak istiyorum. En buyuk korkum da 40 ı beklemesi hatta geçmesi 😩lutfen 39+1 falan gelsin dayanacak gucum kalmadi🤧
2evlat1anne Miniikmucizem bekledikçe gelmiyorlar sanırım doğsun diye 4 gözle bekliyorum 40. Haftaya girdim daha yok ne zaman doğacak merakla bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Selcan21 Miniikmucizem al benden de o kadar 34+2 haftadayız bende biran önce doğurmak istiyorum iyice ağırlaştım en azından 36.37 haftada gelsin istiyorum sonradan vicdan yapıyorum ya kuvezde kalırsa diye Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir süreç 😏🙃