Gencoglugizem Rabissssscee sağlıcakla doğusunda bırak kilosu olmayı versin gerçekten zayıf doğan bebekler hem daha sağlıklı oluyor ve hiç bir şekilde nazar değmiyor 🥰☺️
Rabissssscee Gencoglugizem kilosu önemli değil önemli olan sağlığı fakat tüm ölçümler haftasından geride görüldü bugün 😔
crazymommy 19 haftalık 🐣 normalde bi sonraki kontrolüm özelde 8 ağustostaydı ama ben dayanamayıp devlete geldim bi görim bebişim ne kadar olmuş 😍 Az sonra göreceğim 🐣 Sizde kalp atışını duyarsınız İnşallahhh 🥰
Minis122 Omermomm_ kac haftaliksiniz. Bende bugun kontrole geldim doguma girecegim ins. Bebis sabirsiz
Minik1anne_ Gencoglugizem Yeni geldim hastaneden 40 haftalık hamileyim 1 cm açılmam var ne yapmalıyım açılma olması için
Rabissssscee Youngmotherr 2 haftada 200 gram kadar almış diğer ölçümlerde 2-3 hafta kadar geriye düşmüş 😕 cuma gününe tekrar çağırdı eski ultrasonlarla birlikte
Rabissssscee Youngmotherr yan dal perinatoloji uzmanı, doçent olarak geçiyor yaşadığım şehirde birebir perinatoloji yok maalesef devlet hastanesi dahil önerilen, yönlendirilen doktor bu. Biz bu bebişi 8 sene bekledik 😕 çok korkuyorum 😕
Melekinci Ben bu sabah doktorda oldum,33hafta 3 gun. 2300 gr. hersey iyi fakat kafasi 3 hafta onden gidiyo. Bi tedirgin oldum((