Sevimlii00 Detaylı ultrasonda amniyotik bant görüldüğü için bende iki haftada bir gidiyorum bi özele bi devlete 😟
prenSandprenseSMomy dolunayes Eşimm 23.11.1995 Benim 18.12.1992 Som adet 19 mart 2023 Beta < 1.20 Sonuç Birimi mIU/ml Referans Değeri 0 - 5 HAFTA MİN MAX ———- ——— ———— 1-10 417430 11-15 16996 247465 16-22 6860 50239 23-40 1583 65911
dolunayes Nur_50 hahahah sorma :() özelde 3 doktor degistirdim isinamadim Bunuda biri onerdi bayildim kaldim bunda :) Yoksa bende ozele gidiyodum Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
dolunayes Nur_50 oda hesabima dahil:) Nasil hesapladigimi soylemiyorum Cunku ne yazsan hesaplamaya kalkanlar var :) Görüyorum anlamayip yanlisda yaziyolar insanlara uğraşmıyorum daha :)
Esrahmet Gencoglugizem bende bu sendromu yarın hastaneye yatarak atarım ozaman kızıma son 1 gün kaldı Allah’ın izniyle🥰
Gencoglugizem Melekoz bebeğini bırakabilecek birileri yokmu komşu olur akraba olur sonuçta 1 2 saatlik nafakalar ya da eşin senin gideceğin hastaneye günler iznini değiştirsin
Melekoz Gencoglugizem eşimin izni yok ki buraya yeni taşındık kimseyi tanımıyorum akraba varda yok uzak olsunlar annem gelip yardımcı olurdu ama babamin vücudu enfeksiyon kaptığı için hastane yattı felan şimdi iyi kendini idare ediyor ama daha kendine iyice gelmesi lazım kaynanam da işe giricek uzak bide bana bide ben kimseye cagirmam gelmek isteyen her türlü yolunu bulur gelir bence bana dmeesine gerek bide ozledigi zaman gerçekten alıp sever yalandan sevmez..
Rabissssscee Gencoglugizem 33+3teyiz 31 haftada karın çevresi 28+4 uyumluydu kilo alımı gelişim var mı diye 11.20de görüş günümüz varr korkuyorummm 🥲 rabbim korktuğumuzdan korusun inşallah 🙏🏻
Gencoglugizem Rabissssscee sağlıcakla doğusunda bırak kilosu olmayı versin gerçekten zayıf doğan bebekler hem daha sağlıklı oluyor ve hiç bir şekilde nazar değmiyor 🥰☺️
Omermomm_ Gencoglugizem görüş günü olmakla birlikte çok önemli bir gün bugün doğuma alınabilirimm🙈 ama alınmayabilirim de😕 dua edin fırtlatıp gelem şu bebeyi sıcaklarda çekilmiyorr
Minis122 Omermomm_ kac haftaliksiniz. Bende bugun kontrole geldim doguma girecegim ins. Bebis sabirsiz